הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון
הליבוט צרוב עם רוטב צלי לימון הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, סטייקים הליבוט, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון, הליבוט עם רוטב לימון וצלפים, ו הליבוט עם לימון, חמאה, צלפים ורוטב שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף ולטפוח יבש הליבוט שלך. עבור אנשים ברי מזל שיש להם בני משפחה שבאמת אוכלים פירות ים, המתכון הזה יש מספיק רוטב עבור שתי מנות.לדלות את הדגים דרך הקמח.ממיסים את החמאה במחבת ומתחילים לבשל את הדג. אתה יכול לפזר קצת פלפל בשלב זה, קצת מלח, לתבל אותו קצת. מבשלים על אש בינונית כך שהחמאה לא burn.In עוד סיר קטן, להתחיל את החמאה נמסה ולהוסיף את השום טחון.הסטייקים צריכים לקחת בערך 6 דקות לכל צד בחום בינוני וכאשר הם נעשים, פתית כמו this.So הרוטב נעשה בסיר נפרד.
מוסיפים את מיץ הלימון, פטרוזיליה,צלפים, יין וגלידה.מבשלים אותו זמן מה עד הנוזל מופחת.
מגישים ככה, מניחים את סטייק הדגים על הצלחת ומטפטף את הרוטב, כבד על הרכילות היפה כי הם ברוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.