קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ריזוטו זינפנדל עם סלק קלוי ואגוזי מלך

ריזוטו זינפנדל עם סלק קלוי ואגוזי מלך
ריזוטו זינפנדל עם סלק קלוי ואגוזי מלך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, חצאי אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלק קלוי עם אגוזי מלך, סלק קלוי עם גבינת עיזים ואגוזים, ו סלק קלוי עם הדרים, Fetan ואגוזי מלך.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקצץ כל סלק ירוק (לשמור לשימוש אחר) ולשטוף סלק. שים סלק בתבנית אפייה וטפטוף עם 1 כף. שמן. מכסים בנייר כסף ואופים עד למכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
תן מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף לחתוך לתוך 1/2-in. טריזים.
4
בינתיים, מורחים אגוזי מלך על תבנית אפייה וטוסט על מדף אחר של תנור עד הזהב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו מגניב, ואז קוצצים גס ולהניח בצד.
6
להביא יין ומרק לרתיחה. בינתיים, החום נותר 3 כף. שמן זית בסיר רחב וכבד מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מערבבים באורז ומבשלים עד שרק מתחיל להיצמד לתחתית המחבת, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים תערובת יין 1 כוס ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל נספג כמעט.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים עוד תערובת יין 1/2 כוס ומבשלים באותו אופן. המשך להוסיף תערובת יין 1/2 כוס בכל פעם, בישול ערבוב עד כל תוספת נספג לפני הוספת הבא, עד כל זה כבר בשימוש ואורז הוא כמעט רך לנשוך, על 20 דקות. (השתמש במים חמים אם נגמר לך יין.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
הסר מחבת מחום ולהוסיף חמאה, אגוז מוסקט, 1/2 כוס גבינה, ואת הסלק. מערבבים במהירות, לכסות, ולתת לשבת 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מערבבים במלח ופלפל כדי לטעום ולהעביר לקערה גדולה, רדודה המגישה קערה או מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה ואגוזי מלך קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
14
* אורז Arborio זמין באופן נרחב; עבור השניים האחרים, לבדוק חנויות מכולת המומחיות.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
15
הפוך קדימה: עד יום 1.
16
מחממים רק 1 כוס יין עם מרק בשלב לבשל אורז דרך שלב 4, אבל לא מוסיפים שום מים חמים (אורז עדיין יהיה די פריך).
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
מורחים אורז על תבנית אפייה מעוטרת. כיסוי וצינה. חמש עשרה דקות לפני ההגשה, להביא נשאר 1 כוס יין להרתיח לחמם את ריזוטו קר בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
18
מוסיפים 1/2 כוס יין חם בכל פעם ריזוטו ומבשלים, ערבוב, לתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא כמעט רך לנשוך, 8 עד 10 דקות (להשתמש במים חמים אם נגמר לך יין). המשך עם מתכון מ שלב
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)