הליבוט קלוי עם קרום אגוז
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? הליבוט קלוי עם קרום אגוז יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלחי לימון, בזיליקום, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט קלוי עם קרום אגוז, הליבוט עם אגוז חרדל, ו הליבוט עם עשבי תיבול-שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. ספריי גיליון אפייה עם תרסיס nonstick.
מערבבים אגוזי מלך, panko, וכל עשבי תיבול בקערה קטנה; מפזרים מלח ופלפל.
מברשת כל פילה דגים עם 1 כף חמאה מומסת; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים דגים על תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים תערובת panko-עשב על גבי דגים, חלוקת שווה ולחץ לדבוק. דג צלוי עד אטום במרכז, כ -8 דקות. אם ציפוי מצנן הרצוי, מראש broiler ודגים מטגנים על 1 דקה, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה.
מעבירים דגים לצלחות; מקשטים בפלחי לימון.
* זמין בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.