קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

הליבוט שמימי

הליבוט שמימי
ההליבוט השמימי נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-272 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . גשו לסופר וקנו רוטב פלפל, בצל ירוק, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), חומוס שמימי, ו בקלאווה שמימית.

הוראות

1
מחממים את התנור. משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה, מערבבים את גבינת הפרמזן, חמאה, מיונז, מיץ לימון, בצל ירוק, מלח ורוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
פרמזןפרמזן
בצל ירוקבצל ירוק
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מסדרים את פילה הליבוט בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
פילה צלוי 8 דקות בתנור המוכן, או עד שהתקלף בקלות במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מורחים עם תערובת גבינת פרמזן, ולהמשיך לצלות 2 דקות, או עד ציפוי הוא תוסס מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מורחיםמורחים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.