קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

הלפת לבוש Herby & עוף צלוי

הלפת לבוש Herby & עוף צלוי
המתכון ניתן להכין לפת לבושה & עוף צלוי בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, חומץ יין, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Herby עוף צלוי איטי, עוף צלוי עם טוסט לימון שום, ו עוף צלוי Herby ודבש וגזר לבן טימין.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף את העוף בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מניחים בדיל צלייה וצלי עבור 1 hr. לפזר את השום סביב העוף ולזרוק את המיצים. להחזיר את העוף לתנור במשך 30 דקות יותר עד שהוא מבושל ושום רך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים את העוף על לוח לנוח. לסחוט את כל שיני השום מתוך עורם ולדפוק למשחה עם מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
מערבבים עם שמן 5 כפות והחומץ, ולאחר מכן להפריש. הפוך את הרוטב על ידי הוספת היין הלבן לפח הצלייה מבעבע למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את ציר העוף, ואז מעבירים את הרוטב דרך מסננת לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מרתיחים את הלפת במים מלוחים במשך 6 דקות עד מבושל רק עם מחנק קל. לזרוק אותם דרך ההלבשה garlicky עם פטרוזיליה וצלפים, תיבול לפי הטעם. משותף את העוף, לפזר עם גרגיר נחלים, ומגישים עם לפת הרבי בצד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפתלפת
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן