המבורגר בקר וטלה עם צ'דר ורמולד
המבורגר בקר וטלה עם צ'דר ורמולד עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 720 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך עגבניות ומלפפון, מאפינס, cornichons, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Caper-Remoulade לימון, פיסטוק, טלה ובורגר בקר, ו המבורגר באיו עם רימול חריף לשניים.
הוראות
תדליק גריל. במעבד מזון מיני, דופק את cornichons עם עלי פטרוזיליה, צלפים ושום שן עד קצוץ דק.
מוסיפים את המיונז ואת החרדל ואת הדופק עד מעורבב.
בקערה גדולה, מערבבים בעדינות את הבשר הטחון עם טלה הקרקע ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. טופס תערובת הבשר לתוך ארבע 1 אינץ ' עבה קציצות ולעשות חריץ קל במרכז כל אחד עם האגודל. מתבלים את ההמבורגרים במלח ופלפל.
גריל חצאי מאפין אנגלית לחתוך את הצד עד קלוי, על 1 דקה. תהפכו את המאפינס והגריל לעוד 30 שניות.
העברת משטח עבודה לחתוך בצד למעלה ולהפיץ את החצאים התחתונים של מאפינס עם remoulade caper.
גריל ההמבורגרים על חום גבוה עד שהם חרוכים יפה בתחתית, על 4 דקות. הפוך את ההמבורגרים, מעל אותם עם גבינת צ ' דר וגריל עד מבושל עד בינוני והגבינה נמסה, כ 4 דקות יותר.
להעביר את ההמבורגרים למאפינס האנגלי הקלוי ולתת לנוח במשך 5 דקות. למעלה המבורגרים עם עגבניות ומלפפונים אם תרצה, לסגור את ההמבורגרים ולהגיש.