המבורגר הודו מקסיקני עם פיקו דה גאלו
המבורגר הודו מקסיקני עם פיקו דה גאלו דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח סלרי, כוסברה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: המבורגר הודו מקסיקני עם פיקו דה גאלו, המבורגרים קינואה פיקו דה גאלו, ו יסודות מקסיקניים: פיקו דה גאלו.
הוראות
בקערה, לערבב יחד את העגבניות, בצל קצוץ 1/3 כוס, 2 של 4 שיני שום טחון, פלפל צ ' ילה סראנו, מיץ לימון, וכוסברה. מערבבים במלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים בצד.
מניחים את טורקיה הקרקע בקערה.
מוסיפים את הביצה, את הבצל 1/2, טחון, הנותרים 2 שיני שום טחון, כוסברה, מלח סלרי, אבקת צ ' ילי, כמון, ופטרוזיליה קצוצה. באמצעות הידיים שלך, לעבוד את התערובת עד שכל החומרים מעורבבים באופן שווה. טופס תערובת לתוך 4 קציצות.
מחממים מחבת גדולה, שאינה מקל לחום בינוני גבוה. מבשלים את המבורגרים טורקיה במשך 5 דקות לכל צד, או עד כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור. להפחית את החום לפי הצורך במהלך הבישול.
מגישים עם סלסה פיקו דה גאלו.