המבורגר הודו עם זיגוג תמרינדי
אם יש לך מלח, בצל, jalapeño צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, המבורגרים הודו מזוגגים ברביקיו, ו המבורגרים הודו מזוגגים ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף ג ' ינג ' ר ו sauté 2 דקות.
מוסיפים תרכיז תמרינדי, דבש ומים ומביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד עבה מספיק כדי מעיל כפית מופחת 1 1/4 כוסות, ערבוב לעתים קרובות, כ 8 דקות. מגניב לחלוטין (נפח יפחית כמו זיגוג מתקרר); לערבב מיץ ליים.
לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מערבבים מיונז, זנגביל, מלח, jalapeño, פלפל שחור, ו 4 כפיות זיגוג בקערה גדולה כדי להתמזג; לערבב בצל ירוק.
הוסף טורקיה הקרקע; להתמזג בעדינות (לא לארוז בחוזקה). תערובת צורה לשמונה 1/2 אינץ ' עבה קציצות. מסדרים קציצות על תבנית אפייה קטנה.
לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
הכן ברביקיו (חום בינוני). לחמניות גריל, לחתוך בצד למטה, עד הזהב, על 2 דקות; להעביר משטח עבודה. המבורגרים גריל עד מבושל דרך מדחום מוכנס למרכז רושם 71°, על 8 דקות לכל צד.
מברישים כל המבורגר עם זיגוג.
מקום 1 בורגר, מזוגג בצד למטה, על כל תחתית רול; מברשת כל המבורגר עם זיגוג יותר. מעל כל אחד עם בצל, עגבניות, חסה, וגליל העליון.
לשרת, עובר זיגוג נשאר בנפרד.
* לפעמים מתויג להדביק תמרינדי, להתרכז תמרינדי הוא משחה כהה, ללא חרצנים עם טעם מתוק טארט. זה זמין בשווקים במזרח התיכון ובהודים, ובכמה שווקים אסיאתיים.
לשלב ולעצב את תערובת טורקיה בעדינות כדי להבטיח המבורגרים טורקיה. בשר כי הוא overworked הופך קומפקטי מדי ותוצאות המבורגרים יבשים.