המבורגר סלמון עם זיגוג הויסין עם מלפפון חמוץ
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? המבורגר סלמון עם זיגוג הויסין עם מלפפון חמוץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך כוסברה, פילה סלמון אלסקה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. נסו המבורגר סלמון עם זיגוג הויסין עם מלפפון חמוץ, סלמון מזוגג מייפל עם מלפפון חמוץ, ו המבורגרים סלמון עם סלט מלפפון חמוץ מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 6 החומרים הראשונים בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; להוסיף מלפפון.
שלב panko ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך ביצה לבן) בקערה, ומערבבים היטב. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים, בעיצוב בעדינות כל אחד לתוך פטי 1/2 אינץ ' עבה. לחץ על הזחה בגודל ניקל במרכז כל פטי.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן שומשום למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף קציצות; לבשל קציצות במשך 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מברשת צמרות של קציצות באופן שווה עם הויסין; לבשל במשך 30 שניות.
מניחים 1 פטי על המחצית התחתונה של כל לחמניה; מעל כל קציצה עם 6 פרוסות מלפפון וחצי העליון של לחמניה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.