קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

המבורגרים בקר שעורה

המבורגרים בקר שעורה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו המבורגרים של בקר שעורה. מתכון זה מכין 2 מנות עם 391 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, מים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: המבורגרים בקר שעורה, שעורה-פטריות "המבורגרים", ו המבורגרים שעועית שחורה שעורה.

הוראות

1
בסיר קטן, להביא מים לרתיחה. מערבבים שעורה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שהשעורה רכה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות. מצננים מעט.
3
במעבד מזון שלבו בצל ושעורה; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק. בקערה קטנה שלבו את רוטב הברביקיו, הקמח, המלח, הפלפל ותערובת השעורה. מפוררים בשר בקר מעל תערובת; מערבבים היטב. מעצבים לשתי קציצות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
שעורהשעורה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת').
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
5
מגישים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

בורגר עובד ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סטרלינג שלושה דקלים כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
סטרלינג שלושה דקלים כרם מרלו
סטרלינג שלושה דקלים כרם מרלו
עם מבנה נהדר, עומק וריכוז, כרם שלושת הדקלים שלנו משנת 2006 מרלו מספר את סיפורו של כרם יוצא דופן בעמק נאפה. ניחוחות הדובדבן השחור העזים והבשלים של היין וטעמים נרחבים מתפתחים אט אט וחושפים תווים מורכבים של מינרלים, מוקה, תבלינים, ורדים ואלון קלוי. הביטוי המאוזן להפליא הזה של מרלו מגיע מגפנים שנאבקים בקרקעות סלעיות וולקניות לאורך האגף המזרחי של עמק נאפה. היינן מייקל ווסטריק מייחס את אופיו המינרלי הייחודי של היין ואת משקלו המדהים על החיך לטרואר הייחודי של הכרם. בנוי עם טאנינים המשלבים כוח עם גמישות, יין זה מספק טעמים עסיסיים ומורכבים כעת, אך מבטיח ערך למרתף.