המבורגרים מבשר ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגרים בשר ובייקון. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. לכו לחנות ותביאו בייקון, בקר טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בייקון וגבינה ממולא המבורגרים (Jucy לוסי המבורגרים), בייקון המבורגרים w / בייקון-בצל קרמל בלסמי, ו המבורגרים בייקון עם ריבה בלסמית בצל בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה או כוס מדידה, לשלב 2 כפות מרק עוף וזרעי חרדל.
חום בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%) עד מבעבע, 15 עד 30 שניות.
יוצקים לתוך קערה גדולה ומוסיפים הנותרים 1/4 מרק כוס.
מוסיפים בשר טחון, פירורי לחם, ביצה ומלח; מערבבים היטב.
מחלקים תערובת בשר לארבעה חלקים שווים; לעצב כל אחד עגול עבה באופן שווה 4 אינץ ' רחב. לעטוף פרוסת בייקון בנוחות בטבעת סביב קצה של כל קציצה, חופפים מסתיים הבטחת עם קיסם. אם עושים קדימה, להניח קציצות בשכבה אחת על צלחת, לכסות אטום, ולהירגע עד 1 יום.
להניח קציצות בקר על גריל ברביקיו משומן קלות על מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 4 עד 5 שניות); לכסות ברביקיו ופתוחים פתחי אוורור. מבשלים קציצות עד השחמה על הקרקעית, 4 עד 6 דקות. הסתובב עם מרית רחבה והמשיך לבשל עד שהקציצות ירגישו מוצקות כאשר הן נלחצות והן כבר לא ורודות במרכז (חתוכות לבדיקה), 4 עד 7 דקות יותר. מכסים את הבשר באופן שווה עם גבינה ולהניח לחמניות, לחתוך בצד למטה, על גריל; כיסוי ומבשלים עד גבינה נמסה לחמניות קלויים, 2 עד 3 דקות.
מורחים צדדים קלויים של כל לחמניה עם מיונז. שים קציצת בשר על כל ישבן לחמניה. תוציא קיסמים ותשליך אותם. מעל כל אחד עם סלט כרוב חזרת ולכסות עם ראש לחמניה.
סלט חזרת: בבלנדר או בקערה עם מזלג, לערבב 1/4 כוס גבינת שמנת או גבינת Neufchtel (שמנת קלה) עם 3 כפות מרק עוף דל שומן, 2 כפות מוכן חזרת, ו 1 כף מיץ לימון. בקערה, מערבבים רוטב חזרת עם 3 כוסות כרוב מגורר דק (8 עוז.; לפעמים שכותרתו שיער מלאך), 1 כף בצל טחון, ומלח ופלפל לפי הטעם. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום; לערבב לפני ההגשה. עושה 1 1/2 כוסות.