קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

המבורגרים מתוקים ומלוחים

המבורגרים מתוקים ומלוחים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? המבורגרים מתוקים ומלוחים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לכם לחמניות המבורגר, מיץ לימון, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו המבורגרים מתוקים ומלוחים, המבורגרים בטטה מלוחים, ו המבורגר טונה מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים. שמור 3 כף. תערובת; כיסוי וצינה.
2
יוצקים תערובת רוטב סויה נותרת למחבת רדודה או לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
צורה בשר בקר לתוך 8 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות; מקום בשכבה אחת בתערובת רוטב סויה במחבת, פונה מעיל. כיסוי וצינה 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר קציצות מן המרינדה, השלכת המרינדה. קציצות גריל, מכוסות במכסה גריל, 5 דקות בכל צד או עד שהבשר כבר לא ורוד במרכז, צופות מדי פעם עם 3 כפות שמורות. תערובת רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מערבבים יחד רוטב צ 'ילי וג' לי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
7
מגישים המבורגרים על לחמניות עם תערובת רוטב צ ' ילי ותוספות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)