קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

המבורגרים סינטה עם מאיו בלסמי, פטריות שוויצרי

המבורגרים סינטה עם מאיו בלסמי, פטריות שוויצרי
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם עגבניות גפן, תרד לתינוק, תערובת תיבול סטייק או, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים הוואי חמים (ספאם, אננס, שוויצרי וסריראצ'ה מאיו), קברנה-המבורגרים בלסמיים עם פטריות מוקפצות ובצל, ו מחווני סינטה עם בייקון פריך ומיונז חזרת שמנת.

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או מחבת טפלון גדולה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
קולים בצל במחבת קטנה על אש בינונית במשך 3 עד 5 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
שלב בשר עם רוטב ווסטרשייר,
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
תערובת תיבול בצל וסטייק מוקפצים או מלח ופלפל. טופס 4 קציצות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5
מטפטפים קציצות עם נגיעה של שמן זית כתית מעולה. טוסט מהיר את הלחמניות המפוצלות שלך, ואז הוסף המבורגרים למחבת גריל או למחבת. גריל או מחבת מטגנים המבורגרים 4 עד 5 דקות מכל צד לקבלת מידה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מחממים מחבת טפלון קטנה עד בינונית על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוסיפים מעט שמן ופטריות. מתבלים פטריות במעט מלח ופלפל ומקפיצים עד שהם רכים, בערך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מסירים מהאש.
9
ערמו פטריות על גבי המבורגרים רגע לפני שאתם מוכנים להוריד אותם מהגריל או מהתבנית. מקפלים כל פרוסת גבינה שוויצרית לשניים ומניחים על גבי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
מניחים אוהל נייר כסף רופף מעל ההמבורגרים ומכבים את האש מתחת לתבנית או לגריל. אפשר לגבינה להתחיל להמיס מעל פטריות והמבורגרים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
שלב בלסמי, מיונז ופלפל שחור סדוק גס בכלי קטן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
12
להרכבה מניחים המבורגרים עם פטריות וגבינה שוויצרית בתחתית הלחמנייה. צמרות לחמניות של לחמניות עם מיונז פלפל שחור בלסמי ותרד התינוק. הניחו צמרות המבורגר במקום והגישו עם עגבניות בשלות גפן חתוכות, מטפטפות בשמן, מתובלות במלח ופלפל ומקושטות בבצל ירוק. טבעות בצל ערימה מנה של רוטב טבילה לאורך הצד. למשקאות, נסו שייקים קפואים בשחור לבן-יאם!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
רוטב טבילהרוטב טבילה
1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לבורגר. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרמי הקאפקייקס מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
כרמי קאפקייק מרלו
כרמי קאפקייק מרלו
מקורו בכרמים בחוף המרכזי של קליפורניה, מרלו שלנו הוא ביטוי אלגנטי של הענבים. בעל גוף מלא אך חלק, היין מציג ניחוחות של שזיף בשל, דומדמניות אדומות עם טעמים של אוכמניות ודובדבנים אדומים המתפתחים לרמות דקדנטיות של קקאו, תבלינים ואספרסו.