קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

המבורגרים סינטה עם מאיו בלסמי, פטריות שוויצרי

המבורגרים סינטה עם מאיו בלסמי, פטריות שוויצרי
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם עגבניות גפן, תרד לתינוק, תערובת תיבול סטייק או, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים הוואי חמים (ספאם, אננס, שוויצרי וסריראצ'ה מאיו), קברנה-המבורגרים בלסמיים עם פטריות מוקפצות ובצל, ו מחווני סינטה עם בייקון פריך ומיונז חזרת שמנת.

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או מחבת טפלון גדולה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
קולים בצל במחבת קטנה על אש בינונית במשך 3 עד 5 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
שלב בשר עם רוטב ווסטרשייר,
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
תערובת תיבול בצל וסטייק מוקפצים או מלח ופלפל. טופס 4 קציצות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
מטפטפים קציצות עם נגיעה של שמן זית כתית מעולה. טוסט מהיר את הלחמניות המפוצלות שלך, ואז הוסף המבורגרים למחבת גריל או למחבת. גריל או מחבת מטגנים המבורגרים 4 עד 5 דקות מכל צד לקבלת מידה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מחממים מחבת טפלון קטנה עד בינונית על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים מעט שמן ופטריות. מתבלים פטריות במעט מלח ופלפל ומקפיצים עד שהם רכים, בערך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
8
מסירים מהאש.
9
ערמו פטריות על גבי המבורגרים רגע לפני שאתם מוכנים להוריד אותם מהגריל או מהתבנית. מקפלים כל פרוסת גבינה שוויצרית לשניים ומניחים על גבי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מניחים אוהל נייר כסף רופף מעל ההמבורגרים ומכבים את האש מתחת לתבנית או לגריל. אפשר לגבינה להתחיל להמיס מעל פטריות והמבורגרים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
שלב בלסמי, מיונז ופלפל שחור סדוק גס בכלי קטן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
12
להרכבה מניחים המבורגרים עם פטריות וגבינה שוויצרית בתחתית הלחמנייה. צמרות לחמניות של לחמניות עם מיונז פלפל שחור בלסמי ותרד התינוק. הניחו צמרות המבורגר במקום והגישו עם עגבניות בשלות גפן חתוכות, מטפטפות בשמן, מתובלות במלח ופלפל ומקושטות בבצל ירוק. טבעות בצל ערימה מנה של רוטב טבילה לאורך הצד. למשקאות, נסו שייקים קפואים בשחור לבן-יאם!
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
רוטב טבילהרוטב טבילה
1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לבורגר. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרמי הקאפקייקס מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
כרמי קאפקייק מרלו
כרמי קאפקייק מרלו
מקורו בכרמים בחוף המרכזי של קליפורניה, מרלו שלנו הוא ביטוי אלגנטי של הענבים. בעל גוף מלא אך חלק, היין מציג ניחוחות של שזיף בשל, דומדמניות אדומות עם טעמים של אוכמניות ודובדבנים אדומים המתפתחים לרמות דקדנטיות של קקאו, תבלינים ואספרסו.