זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם עגבניות גפן, תרד לתינוק, תערובת תיבול סטייק או, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים הוואי חמים (ספאם, אננס, שוויצרי וסריראצ'ה מאיו), קברנה-המבורגרים בלסמיים עם פטריות מוקפצות ובצל, ו מחווני סינטה עם בייקון פריך ומיונז חזרת שמנת.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל או מחבת טפלון גדולה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
קולים בצל במחבת קטנה על אש בינונית במשך 3 עד 5 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות
5
מטפטפים קציצות עם נגיעה של שמן זית כתית מעולה. טוסט מהיר את הלחמניות המפוצלות שלך, ואז הוסף המבורגרים למחבת גריל או למחבת. גריל או מחבת מטגנים המבורגרים 4 עד 5 דקות מכל צד לקבלת מידה בינונית.
מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לבורגר. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרמי הקאפקייקס מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
כרמי קאפקייק מרלו
מקורו בכרמים בחוף המרכזי של קליפורניה, מרלו שלנו הוא ביטוי אלגנטי של הענבים. בעל גוף מלא אך חלק, היין מציג ניחוחות של שזיף בשל, דומדמניות אדומות עם טעמים של אוכמניות ודובדבנים אדומים המתפתחים לרמות דקדנטיות של קקאו, תבלינים ואספרסו.