המבורגרים פיצה העליון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגרים פיצה העליון. מנה אחת מכילה עד 75 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1331 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בשר טחון, לחמניות המבורגר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו המבורגרים פיצה העליון, המבורגרים פיצה העליון, ו המבורגרים פיצה העליון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הבשר הטחון, נקניק איטלקי ותיבול איטלקי בקערה. ללוש את התערובת יחד וליצור אותו לארבעה קציצות גדולות / עבות.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את ההמבורגרים בצד אחד לכמה דקות, ואז הופכים את ההמבורגרים.
הנח 2 פרוסות פרובולון על כל קציצה, ואחריו 4 פרוסות פפרוני.
מוסיפים כמה פרוסות דקות של בצל אדום, פרוסת פלפל ירוק וערימה של זיתים שחורים. כפית קצת רוטב מרינרה על גבי, ואז להניח עוד פרוסת גבינה על גבי כל הסתימות.
מניחים את המכסה על המחבת ומאפשרים להמבורגרים לבשל כל הדרך בזמן שהגבינה נמסה והפפרוני מתחמם.
לפצל את הלחמניות וטוסט אותם בחמאה במחבת עד נחמד וזהוב פריך.
מורחים את שני החצאים עם רוטב מרינרה יותר ומפזרים את הרוטב עם פרמזן.
הניחו את הקציצות על הלחמניות התחתונות, ואז למעלה עם הלחמניות העליונות.
מגישים מיד; תיאבון לבבי מומלץ!