מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פטריות כפתור, קמח, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו אני גרועה ב "מריו קארט"., מקלות דגים שלא למצוץ, ו שיבולת שועל מיידית שלא למצוץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לזרוק פטריות עם 1 שמן כף ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. חציל מעיל עם עוד כף שמן זית ועונה לטעום עם מלח ופלפל. חציל לעטוף עם רדיד אלומיניום חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מניחים שעורה בסיר ומכסים עם מים על ידי 2 אינץ'. מערבבים פעם אחת ואז מניחים על חום גבוה. מביאים לרתיחה ואז להפחית לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שעורה הוא רך לחלוטין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
מסננים ומעבירים שעורה מבושלת למגבת מטבח נקייה או שכבה משולשת של מגבות נייר כבדות.
מוסיפים חצי שעועית גרבנזו לקערה של מעבד מזון יחד עם קמח, אבקת אפייה, רוטב סויה, מרמיטה וחצי חצילים (שמורות שנותרו חצילים לשימוש נוסף). תהליך עד טפסים הדבק חלקה, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
באמצעות ידיים חשופות או מרית, מערבבים יחד תערובת עד הומוגנית לחלוטין. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
19
תערובת ניתן בקירור ומאוחסן עד 5 ימים בשלב זה או קפוא בשקית מקפיא אטום במשך עד 3 חודשים.
20
כאשר מוכן
1
הוסף פירורי לחם לתערובת ולעבוד אותם בידיים שלך. תכיני דגימה של פטי. זה צריך להיות מרקם של בשר טחון ולהחזיק יחד בקלות. אם לא, להוסיף מים כף בכל פעם עד שהוא מגיע יחד. מחלקים תערובת לשמונה קציצות על פני 4 אינץ 'ו 1/2 אינץ' עבה. קציצות חייב להיות מבושל בתוך 30 דקות של הוספת פירורי לחם (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טיפים עגולים לפינה #4
1
מחממים שלוש כפות של שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים ארבע קציצות ומבשלים מבלי לזוז עד שהצד הראשון משחימים היטב, כ -3 דקות. אני אוהב ללחוץ על דיסק של בצל פרוס לתוך הצד העליון בזמן שהוא מבשל. הפוך המבורגרים העליון עם גבינה (אם תרצה) ומבשלים עד הצד השני הוא השחמה גבינה מותכת, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מעבירים ללחמנייה קלויה ומגישים עם תבלינים לפי הצורך.
כדי לסיים על הגריל: מחממים גז או גריל פחם עם אש בינונית גבוהה. לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת נייר ספוג שמן ולהוסיף את ההמבורגרים. מבשלים בלי לזוז עד משחימים היטב, כארבע דקות. הפוך המבורגרים, למעלה עם גבינה אם תרצה, ומבשלים בצד השני עד משחימים היטב, על 4 דקות יותר.