המבורגרים צמחוניים תוצרת בית שלא למצוץ
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פטריות כפתור, קמח, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו אני גרועה ב "מריו קארט"., מקלות דגים שלא למצוץ, ו שיבולת שועל מיידית שלא למצוץ (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לזרוק פטריות עם 1 שמן כף ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. חציל מעיל עם עוד כף שמן זית ועונה לטעום עם מלח ופלפל. חציל לעטוף עם רדיד אלומיניום חובה כבדה.
מעבירים פטריות וחציל לסדין אפייה מצופה בנייר כסף. לפזר קורנית על פטריות.
אופים, הפיכת פטריות וחציל עטוף מדי פעם עד פטריות הן חום כהה וחציל הוא רך לחלוטין (מבחן עם בודק עוגה או שיפוד דק), כ 45 דקות.
הסר מהתנור, פתח חצילים, והנח בצד להתקרר.
בעוד פטריות וצלי חצילים, חום שנותר שתי כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
להוסיף כרישה וסלרי ומבשלים, ערבוב והשלכת מדי פעם, עד ריכך לחלוטין אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
העברת תערובת לקערה בינונית ולהניח בצד להתקרר.
מניחים שעורה בסיר ומכסים עם מים על ידי 2 אינץ'. מערבבים פעם אחת ואז מניחים על חום גבוה. מביאים לרתיחה ואז להפחית לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שעורה הוא רך לחלוטין, על 20 דקות.
מסננים ומעבירים שעורה מבושלת למגבת מטבח נקייה או שכבה משולשת של מגבות נייר כבדות.
רול מגבות בחוזקה ולחץ כדי להסיר לחות עודפת.
מעבירים שעורה לקערה גדולה.
מוסיפים חצי שעועית גרבנזו לקערה של מעבד מזון יחד עם קמח, אבקת אפייה, רוטב סויה, מרמיטה וחצי חצילים (שמורות שנותרו חצילים לשימוש נוסף). תהליך עד טפסים הדבק חלקה, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
העברת תערובת לקערה עם שעורה. הדופק שנותר חומוס במעבד מזון ודופק עד שעועית קצוצים לגודל של עדשים (5 עד 6 התפרצויות קצרות), גירוד הצדדים לפי הצורך.
העברה לקערה עם תערובת שעורה. קוצצים קשיו או pinenuts (אם משתמשים) במעבד המזון באותו אופן ומוסיפים לתערובת שעורה.
כאשר פטריות הם מגניבים, להוסיף קערה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק אבל עדיין גס במרקם, על 8 עד 10 פולסים קצרים.
הוסף לתערובת שעורה. כאשר כרישה וסלרי הם מגניבים, להעביר מעבד מזון. קוצצים עם 8 עד 10 פולסים קצרים ולהוסיף שעורה לערבב.
באמצעות ידיים חשופות או מרית, מערבבים יחד תערובת עד הומוגנית לחלוטין. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
תערובת ניתן בקירור ומאוחסן עד 5 ימים בשלב זה או קפוא בשקית מקפיא אטום במשך עד 3 חודשים.
הוסף פירורי לחם לתערובת ולעבוד אותם בידיים שלך. תכיני דגימה של פטי. זה צריך להיות מרקם של בשר טחון ולהחזיק יחד בקלות. אם לא, להוסיף מים כף בכל פעם עד שהוא מגיע יחד. מחלקים תערובת לשמונה קציצות על פני 4 אינץ 'ו 1/2 אינץ' עבה. קציצות חייב להיות מבושל בתוך 30 דקות של הוספת פירורי לחם (ראה הערה לעיל).
מחממים שלוש כפות של שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים ארבע קציצות ומבשלים מבלי לזוז עד שהצד הראשון משחימים היטב, כ -3 דקות. אני אוהב ללחוץ על דיסק של בצל פרוס לתוך הצד העליון בזמן שהוא מבשל. הפוך המבורגרים העליון עם גבינה (אם תרצה) ומבשלים עד הצד השני הוא השחמה גבינה מותכת, על 3 דקות יותר.
מעבירים ללחמנייה קלויה ומגישים עם תבלינים לפי הצורך.
כדי לסיים על הגריל: מחממים גז או גריל פחם עם אש בינונית גבוהה. לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת נייר ספוג שמן ולהוסיף את ההמבורגרים. מבשלים בלי לזוז עד משחימים היטב, כארבע דקות. הפוך המבורגרים, למעלה עם גבינה אם תרצה, ומבשלים בצד השני עד משחימים היטב, על 4 דקות יותר.
מעבירים ללחמנייה קלויה ומגישים.