קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות53
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המבורגרים צמחוניים תוצרת בית שלא למצוץ

המבורגרים צמחוניים תוצרת בית שלא למצוץ
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פטריות כפתור, קמח, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו אני גרועה ב "מריו קארט"., מקלות דגים שלא למצוץ, ו שיבולת שועל מיידית שלא למצוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לזרוק פטריות עם 1 שמן כף ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. חציל מעיל עם עוד כף שמן זית ועונה לטעום עם מלח ופלפל. חציל לעטוף עם רדיד אלומיניום חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מעבירים פטריות וחציל לסדין אפייה מצופה בנייר כסף. לפזר קורנית על פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים, הפיכת פטריות וחציל עטוף מדי פעם עד פטריות הן חום כהה וחציל הוא רך לחלוטין (מבחן עם בודק עוגה או שיפוד דק), כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
הסר מהתנור, פתח חצילים, והנח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בעוד פטריות וצלי חצילים, חום שנותר שתי כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף כרישה וסלרי ומבשלים, ערבוב והשלכת מדי פעם, עד ריכך לחלוטין אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
העברת תערובת לקערה בינונית ולהניח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מניחים שעורה בסיר ומכסים עם מים על ידי 2 אינץ'. מערבבים פעם אחת ואז מניחים על חום גבוה. מביאים לרתיחה ואז להפחית לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שעורה הוא רך לחלוטין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מסננים ומעבירים שעורה מבושלת למגבת מטבח נקייה או שכבה משולשת של מגבות נייר כבדות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
רול מגבות בחוזקה ולחץ כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
12
מעבירים שעורה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים חצי שעועית גרבנזו לקערה של מעבד מזון יחד עם קמח, אבקת אפייה, רוטב סויה, מרמיטה וחצי חצילים (שמורות שנותרו חצילים לשימוש נוסף). תהליך עד טפסים הדבק חלקה, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מרמייטמרמייט
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
העברת תערובת לקערה עם שעורה. הדופק שנותר חומוס במעבד מזון ודופק עד שעועית קצוצים לגודל של עדשים (5 עד 6 התפרצויות קצרות), גירוד הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
עדשיםעדשים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
העברה לקערה עם תערובת שעורה. קוצצים קשיו או pinenuts (אם משתמשים) במעבד המזון באותו אופן ומוסיפים לתערובת שעורה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
קשיוקשיו
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
כאשר פטריות הם מגניבים, להוסיף קערה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק אבל עדיין גס במרקם, על 8 עד 10 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
הוסף לתערובת שעורה. כאשר כרישה וסלרי הם מגניבים, להעביר מעבד מזון. קוצצים עם 8 עד 10 פולסים קצרים ולהוסיף שעורה לערבב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
18
באמצעות ידיים חשופות או מרית, מערבבים יחד תערובת עד הומוגנית לחלוטין. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
19
תערובת ניתן בקירור ומאוחסן עד 5 ימים בשלב זה או קפוא בשקית מקפיא אטום במשך עד 3 חודשים.
20
כאשר מוכן
1
הוסף פירורי לחם לתערובת ולעבוד אותם בידיים שלך. תכיני דגימה של פטי. זה צריך להיות מרקם של בשר טחון ולהחזיק יחד בקלות. אם לא, להוסיף מים כף בכל פעם עד שהוא מגיע יחד. מחלקים תערובת לשמונה קציצות על פני 4 אינץ 'ו 1/2 אינץ' עבה. קציצות חייב להיות מבושל בתוך 30 דקות של הוספת פירורי לחם (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
מחממים שלוש כפות של שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים ארבע קציצות ומבשלים מבלי לזוז עד שהצד הראשון משחימים היטב, כ -3 דקות. אני אוהב ללחוץ על דיסק של בצל פרוס לתוך הצד העליון בזמן שהוא מבשל. הפוך המבורגרים העליון עם גבינה (אם תרצה) ומבשלים עד הצד השני הוא השחמה גבינה מותכת, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מעבירים ללחמנייה קלויה ומגישים עם תבלינים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
כדי לסיים על הגריל: מחממים גז או גריל פחם עם אש בינונית גבוהה. לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת נייר ספוג שמן ולהוסיף את ההמבורגרים. מבשלים בלי לזוז עד משחימים היטב, כארבע דקות. הפוך המבורגרים, למעלה עם גבינה אם תרצה, ומבשלים בצד השני עד משחימים היטב, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מעבירים ללחמנייה קלויה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)