קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

המבורגרים צרובים עם פרוסות גבינה קלה להמסה

המבורגרים צרובים עם פרוסות גבינה קלה להמסה
המבורגרים צרובים עם קל נמס פרוסות גבינה Comté עשויה להיות מה שחיפשתם. במנה עיקרית זו יש 550 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. לך לחנות ותביא בשר בקר, לחמניות המבורגר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פרוסות גבינת צ'דר בסגנון אמריקאי להמבורגרים וגבינה בגריל, אספרגוס-Ricotta טארט עם גבינת רוזן, ו חביתת בייקון עם גבינת רוזן ופטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים גבינה, קמח וחלב בקערה קטנה וזורקים עם כפית כדי לשלב. מחלקים את התערובת באופן שווה בין שני ramekins קטן ולהניח בצד. הגדר להוסיף ספינת אוויר לתוך סיר גדול עם 1 אינץ ' של מים. מביאים מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה וסיר כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חום שמן צמחי ב 10 אינץ ברזל יצוק או מחבת נירוסטה על חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הוסף כדורי בשר למחבת ולנפץ בחוזקה עם מרית נוקשה לתוך 4 - עד 4 1/2 אינץ ' קציצות. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
בעוד הקציצות מבשלות בצד הראשון, מעבירים גביעי גבינה לאוניית קיטור ומכסה סגור. לאחר שהצד הראשון הוא השחמה היטב (כ 1 1/2 דקות), בזהירות לגרד קציצות עד ממחבת ארה " ב התחתונה באמצעות מרית נוקשה ולהפוך. העונה בצד העליון עם מלח ופלפל. המשך לבשל עד הצד השני הוא השחמה, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מעביר קציצות לתחתיות לחמניה קלויות. בזהירות להרים ramekin מלא גבינה עם מחזיק סיר ומערבבים עם כף עד הומוגני וחלק לחלוטין. לגרד גבינה מתוך ramekin מעל המבורגר. חזור עם המבורגר שני.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מגישים מיד עם תבלינים ותוספות לפי הצורך.