קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

המבורגרים שעועית גבינה

המבורגרים שעועית גבינה
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. המבורגר שעועית קיטשי ניסיוני, צ'יזי פארטי בורגר (AKA דיאמונד בורגרס), ו צ'יזי פארטי בורגר (AKA דיאמונד בורגרס) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הפוך את שעועית החמאה לקערה ומחית עם מזלג כדי ליצור מחוספס טהור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחממים 1 כף שמן במחבת קטנה ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים על חום עדין במשך 3-4 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים את תערובת הבצל לתוך שעועית החמאה, יחד עם הגבינה, ולאחר מכן עונה. לעצב את התערובת לתוך 4 קציצות, לכסות ולקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
שים את עגבניות הדובדבן בתוך פח קלייה קטן ומתבלים במלח ופלפל. צלי במשך 10-15 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
להטות את הקמח, ביצה ופירורי לחם על שלוש צלחות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
לגלגל כל קציצה בקמח, לאבק את כל עודף, בזהירות לגלגל את הביצה, ואז סוף סוף מעיל בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
חום שנותר שמן במחבת לא מקל ולהוסיף המבורגרים. מבשלים 8-10 דקות, הופך מדי פעם עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מסננים על נייר מטבח ומגישים עם עגבניות קלויות רקטות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

יין מומלץ: פינו נואר, Tempranillo

פינו נואר וטמפרניו הם הבחירה הראשונה שלי להמבורגר שעועית. מאז המבורגרים צמחוניים הם בדרך כלל רזה, אתה רוצה נמוך עד יינות טאנין בינוניים. פינו נואר הוא בחירה מצוינת. אפשרות נוספת היא ספרדית tempranillo, אשר זוגות יפה עם טעמים ארצי שאולי יש לך שעועית, עדשים, פטריות, וכו'. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.