קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות36
מגזין

המבורגרים שעועית גבינה

המבורגרים שעועית גבינה
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. המבורגר שעועית קיטשי ניסיוני, צ'יזי פארטי בורגר (AKA דיאמונד בורגרס), ו צ'יזי פארטי בורגר (AKA דיאמונד בורגרס) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הפוך את שעועית החמאה לקערה ומחית עם מזלג כדי ליצור מחוספס טהור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים 1 כף שמן במחבת קטנה ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים על חום עדין במשך 3-4 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את תערובת הבצל לתוך שעועית החמאה, יחד עם הגבינה, ולאחר מכן עונה. לעצב את התערובת לתוך 4 קציצות, לכסות ולקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
שים את עגבניות הדובדבן בתוך פח קלייה קטן ומתבלים במלח ופלפל. צלי במשך 10-15 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
להטות את הקמח, ביצה ופירורי לחם על שלוש צלחות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
לגלגל כל קציצה בקמח, לאבק את כל עודף, בזהירות לגלגל את הביצה, ואז סוף סוף מעיל בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
חום שנותר שמן במחבת לא מקל ולהוסיף המבורגרים. מבשלים 8-10 דקות, הופך מדי פעם עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מסננים על נייר מטבח ומגישים עם עגבניות קלויות רקטות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

יין מומלץ: פינו נואר, Tempranillo

פינו נואר וטמפרניו הם הבחירה הראשונה שלי להמבורגר שעועית. מאז המבורגרים צמחוניים הם בדרך כלל רזה, אתה רוצה נמוך עד יינות טאנין בינוניים. פינו נואר הוא בחירה מצוינת. אפשרות נוספת היא ספרדית tempranillo, אשר זוגות יפה עם טעמים ארצי שאולי יש לך שעועית, עדשים, פטריות, וכו'. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.