המבורגרים שרימפס טריאקי עם סלסה אננס בגריל, בייקון וגבינה כחולה
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם בייקון, שמן שומשום, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו טריאקי טוסט סלסה אננס עם Jalapenos מסוכר ובייקון, המבורגרים עם גבינה כחולה ואננס בגריל, ו שרימפס בגריל טריאקי וטאקו אננס עם חלפיניו מסוכרים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
טחון 1/3 של שרימפס במעבד מזון יחד עם שום, זנגביל, רוטב טריאקי, שמן שומשום ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
כוס חזה הודו מבושל מגורר
קורצים שומשום לבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מערבבים את השרימפס הטחון לחסילון הקצוץ יחד עם פירורי לחם מספיק שהתערובת תחזיק יחד, יוצרים 4 קציצות וצינה במקרר לפחות 30 דקות.שמן הגריל שלך, חום עד בינוני גבוה ומבשלים עד השרימפס הופך ורוד, על 3-5 דקות לכל צד.להרכיב את ההמבורגרים וליהנות!
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.