המבורגרים שרימפס טריאקי עם סלסה אננס בגריל, בייקון וגבינה כחולה
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם בייקון, שמן שומשום, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו טריאקי טוסט סלסה אננס עם Jalapenos מסוכר ובייקון, המבורגרים עם גבינה כחולה ואננס בגריל, ו שרימפס בגריל טריאקי וטאקו אננס עם חלפיניו מסוכרים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
טחון 1/3 של שרימפס במעבד מזון יחד עם שום, זנגביל, רוטב טריאקי, שמן שומשום ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
קורצים שומשום לבן
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מערבבים את השרימפס הטחון לחסילון הקצוץ יחד עם פירורי לחם מספיק שהתערובת תחזיק יחד, יוצרים 4 קציצות וצינה במקרר לפחות 30 דקות.שמן הגריל שלך, חום עד בינוני גבוה ומבשלים עד השרימפס הופך ורוד, על 3-5 דקות לכל צד.להרכיב את ההמבורגרים וליהנות!
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.