המהפך האולטימטיבי: טארט בצל
המהפך האולטימטיבי: טארט בצל לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. אם יש לך קמח העלאת עצמי, יוגורט טבעי, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: המהפך האולטימטיבי: טארט לימון, המהפך האולטימטיבי: מרק בצל צרפתי, ו עוגת הבצל האולטימטיבית.
הוראות
חותכים את הבצלים לחתיכות קטנות, דקות, בצורת טריז.
מחממים את שמן לפתית במחבת גדולה, רצוי לא מקל,מוקפצת או עמוקה. מערבבים את הבצל ומטגנים על אש בינונית במשך כ 20 דקות. מערבבים רק מדי פעם, כך שהם יכולים לבשל די ללא הפרעה ו caramelise מתחת. כאשר נעשה, הם צריכים להיות גם קרמל ודביק.
מחממים תנור ל 190c / 170c מאוורר / גז 5 ולשים בתבנית אפייה.
שים את הקמח והחמאה בקערה עם קמצוץ של מלח ולשפשף עם האצבעות שלך עד שהוא דומה פירורים מחוספסים.
מערבבים את היוגורט והחלב, יוצקים אותו לתערובת הקמח ועובדים יחד בקצרה עם סכין עד שהבצק פשוט מתחבר.
הסר מהקערה ולחץ בעדינות יחד כדי ליצור כדור. אל תעבדי יותר מדי על התערובת.
מגלגלים את הבצק דק על משטח מקומח קלות ומשתמשים בו כדי ליישר אותו סביב 23 ס "מ, מחורץ, משוחרר מבוסס פלאן בדיל, על 2.5 ס" מ עומק, לחיצה עליו עם האצבעות לתוך החלילים. שב על הפח. אם הבצק הוא קצת דביק, אבק האצבעות שלך קצת קמח.
מקציפים את הביצים בקערה בינונית, ומערבבים בשפוכת הקרם, הקורנית, החרדל והתיבול. כפית ולהפיץ מחצית הבצלים לבסיס מרופד, העונה עם פלפל ואז לפזר מעל מחצית הגבינה.
יוצקים את תערובת הביצים מעל, ואז לפזר על שאר הבצלים והגבינה. לשבת בדיל על תבנית אפייה חמה ואופים במשך 25-30 דקות עד הבסיס ומילוי מבושלים.
הסר מגניב במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפח לשרת בזמן טרי וחם.