המתכון המון לזניה O ' Meat יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו-15 דקות. מנה אחת מכילה 1821 קלוריות, 112 גרם חלבון ו 116 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. לך לחנות ותביא רוטב עגבניות, מלח, נקניק טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לזניה של בשר וירקות, לזניית בשר קלה, ו לזניית בשר ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בסיר גדול, לשלב צ ' אק הקרקע, בצל נקניק ושום. מבשלים מעל חום בינוני עד הבשר משחימים ומתפורר; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תה Sp. מתבלים את כל המלח
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.