המרכיב הסודי (כורכום): גובי גובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל את המרכיב הסודי (כורכום): גובי גובי. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, כוסברה, זנגביל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו טנדורי גובי או גובי טיקה, איך לעשות טנדורי גובי / גובי s, גובי פאקורה, איך לעשות פקורה גובי או פריטרים כרובית, ו aloo gobi קארי, איך לעשות פונג'אבי aloo גובי / סגנון dhaba (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת sauté רחבה על חום בינוני. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הכורכום, זרעי כמון, זנגביל, שום וצ ' ילי. Sauté רק עד ריחני-כ -30 שניות.
מוסיפים את הכרובית ומתבלים במלח.
הוסף 2/3 כוס מים, וכיסוי. מבשלים, מכוסה, במשך 10 עד 12 דקות, עד הכרובית מכרז.
תוריד את המכסה של הסיר, ולאפשר לכל המים שנותרו להתאדות מעל חום גבוה, ולאחר מכן לאפשר את הכרובית לקחת על גוון זהוב אי פעם כל כך קל על ידי צורב במחבת היבשה רק 5 עד 7 דקות יותר. לזרוק עם חמאה וכוסברה, ומגישים.