המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): Chutney ו Toasties צ' דר
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): "טנדורי" סלמון מנגו, ו המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה בצד אחד של הלחם. למרוח את הצד הלא מוטר של כל פרוסת לחם עם 1 כפית צ ' אטני מנגו. ערם את הגבינה במרכז פרוסת לחם אחת, עם החמאה בצד החיצוני של הכריך, ומעל עם פרוסת לחם אחרת, גם בצד חמאה החוצה.
מחממים מחבת סאוט רחבה על אש בינונית-נמוכה. טוסט הכריך במשך 4 דקות בצד הראשון, או עד הלחם הוא זהב פריך והגבינה מתחילה להמיס. תשתמש במרית כדי להפוך את הכריך, ותרים כוסית לעוד 4 דקות. הגבינה צריכה להיות מותכת לחלוטין.
חותכים את הכריך לשניים באלכסון, ומגישים מיד.