קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): Chutney ו Toasties צ' דר

המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): Chutney ו Toasties צ' דר
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): "טנדורי" סלמון מנגו, ו המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה קלה בצד אחד של הלחם. למרוח את הצד הלא מוטר של כל פרוסת לחם עם 1 כפית צ ' אטני מנגו. ערם את הגבינה במרכז פרוסת לחם אחת, עם החמאה בצד החיצוני של הכריך, ומעל עם פרוסת לחם אחרת, גם בצד חמאה החוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מים נוספיםמים נוספים
2
מחממים מחבת סאוט רחבה על אש בינונית-נמוכה. טוסט הכריך במשך 4 דקות בצד הראשון, או עד הלחם הוא זהב פריך והגבינה מתחילה להמיס. תשתמש במרית כדי להפוך את הכריך, ותרים כוסית לעוד 4 דקות. הגבינה צריכה להיות מותכת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מים נוספיםמים נוספים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
חותכים את הכריך לשניים באלכסון, ומגישים מיד.