המרכיב הסודי (ריבה): גלידת Creamcicle עם נתחי שוקולד
המרכיב הסודי (ריבה): גלידת Creamcicle עם נתחי שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקו, סוכר מגורען, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים, המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés, ו המרכיב הסודי (ריבה): שרימפס קליפת תפוז (מתכונים דומים).
הוראות
קערת גלידת יצרנית צינה לילה במקפיא.
בקערה גדולה, לטאטא יחד חלב, סוכר, ומלח עם מערבל יד במהירות גבוהה עד הסוכר הוא מומס, על 2 דקות.
מוסיפים קרם ותמצית וניל, ומקציפים לשלב.
הפעל מכונת גלידה, ויוצקים בתערובת שמנת. בהתאם למכונה, גלידה צריכה להיות מוכנה בעוד כ -20 דקות.
מניחים מרמלדה בסיר קטן מעל חום בינוני נמוך ומבשלים ערבוב לעתים קרובות, עד רק רופף מספיק כדי לשפוך. עם ריצת מכונת גלידה, להוסיף נתחי שוקולד דרך גבי מכונת גלידה. לאחר שוקולד משולב היטב לתוך גלידה, זרם בהתמדה מרמלדה (לא לשפוך את זה בבת אחת), ולאפשר מכונה רק להפיץ אותו כמו סרטים דרך גלידה. עצור מכונה לפני ריבה מקבל משולב לחלוטין עם גלידה.
להעביר גלידה למיכל אטום גדול, להקפיא עד שנקבע, לפחות 4 שעות.