קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

המרכיב הסודי (ריבה): גלידת Creamcicle עם נתחי שוקולד

המרכיב הסודי (ריבה): גלידת Creamcicle עם נתחי שוקולד
המרכיב הסודי (ריבה): גלידת Creamcicle עם נתחי שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקו, סוכר מגורען, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים, המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés, ו המרכיב הסודי (ריבה): שרימפס קליפת תפוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
קערת גלידת יצרנית צינה לילה במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד חלב, סוכר, ומלח עם מערבל יד במהירות גבוהה עד הסוכר הוא מומס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים קרם ותמצית וניל, ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הפעל מכונת גלידה, ויוצקים בתערובת שמנת. בהתאם למכונה, גלידה צריכה להיות מוכנה בעוד כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
5
מניחים מרמלדה בסיר קטן מעל חום בינוני נמוך ומבשלים ערבוב לעתים קרובות, עד רק רופף מספיק כדי לשפוך. עם ריצת מכונת גלידה, להוסיף נתחי שוקולד דרך גבי מכונת גלידה. לאחר שוקולד משולב היטב לתוך גלידה, זרם בהתמדה מרמלדה (לא לשפוך את זה בבת אחת), ולאפשר מכונה רק להפיץ אותו כמו סרטים דרך גלידה. עצור מכונה לפני ריבה מקבל משולב לחלוטין עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
להעביר גלידה למיכל אטום גדול, להקפיא עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב