הנקניקיות הכי קורניות בברוקלין
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הנקניקיות הכי קורניות בברוקלין יכולות להיות מתכון מעולה לנסות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. לכי לחנות ותרימי אוזניים תירס, מלח כשר, רוטב פירי-פירי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: נקניקיות שום קשר, מאפינס תירס Corniest, ו לחם תירס Corniest.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מטגנים את הלארדונים במחבת על אש בינונית עד שהשומן מתוקן והבייקון פריך. להזמין את lardons בייקון לקישוט ולהזמין שומן בייקון לבישול הבצל.
שים את הבצל לתוך שומן הבייקון, מתבלים עם כפית 1/2 מלח כדי לצייר לחות ולבשל בעדינות על חום בינוני עד קרמל, כ 20 דקות. שמור.
שים 2 כפות של שמן קנולה במחבת חמה על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את גרעיני התירס 1/2 כפית סוכר, 1/2 כפית מלח כשר ופלפל טחון טרי, לפי הטעם.
לטגן מעל חום גבוה עד התירס מתחיל קרמל, ערבוב בתדירות גבוהה.
הסר מהחום ולהוסיף 1 כף כוסברה. שמור לאחר כך.
שים את הנקניקיות על הגריל וצרוב עד חרוך מעט.
מברשת קלות עם רוטב חם בעוד עדיין על הגריל. בינתיים, לצחצח את החלק הפנימי של הלחמניות עם חמאה מומסת ולסדר, צד חמאה למטה, על הגריל. גריל עד חום זהוב קלות, כ -30 שניות.
דק להפיץ את המיונז וחרדל על כל לחמניה.
שים את הנקניקיות בלחמניות ומפזרים כף בצל מקורמל. למעלה עם כף של לארדונים ו 2 כפות של תערובת תירס.
מפזרים כל אחד עם 1/2 כף של גבינת Cotija וקמצוץ של פלפל קאיין. לסחוט קצת סיד על כל נקניקיה ומגישים.