הסלק הטוב ביותר אי פעם
הסלק הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 1 . 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חתיכה בגודל אגודל של זנגביל, סירופ זהב, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 14 דקות. מתכונים דומים: סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, ו אנא נסו סלק אלה.
הוראות
לסחוט תפוז גדול. זה צריך לעשות עבור 1/2 כוס (scant) מיץ תפוזים. מקלפים בצל בינוני וחותכים אותו בחצי טבעות. מקלפים ומגררים חתיכה בגודל אגודל של ג ' ינג ' ר טרי. לקלף את העור של סלק (עובד הכי טוב תחת מים זורמים imo), ולפרוס אותם חצי טבעות, בדיוק כמו הבצל.
יוצקים 2 כפות סירופ זהב בקערה.
מוסיף את מיץ התפוזים ויוצקים 1 כף רוטב סויה שם. מערבבים עד הסירופ מומס. זה יכול לקחת דקה בערך.
מחממים 2 כפות שמן במחבת מוקפצת (ווק) ומטגנים את הבצל במשך 5 דקות, עד רך אבל לא חום.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים דקה נוספת.
מוסיפים את פרוסות הסלק ומערבבים ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות.
יוצקים את כתום / סירופ לערבב שם. מתבלים עם קמצוץ טוב של פלפל שחור ומלח. רצועה 2 או 3 ענפי קורנית ולהוסיף את העלים. מבשלים את הסלק במשך 5 דקות על אש נמוכה.