העוף האיטלקי הטוב ביותר
העוף האיטלקי הטוב ביותר דורש בסביבה 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו תיבול, טרגון, אורז ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: אגרודולצ'ה עוף (עוף חמוץ מתוק איטלקי), אגרודולצ'ה עוף (עוף חמוץ מתוק איטלקי), ו אגרודולצ'ה עוף (עוף חמוץ מתוק איטלקי).
הוראות
מניחים עוף ב -5 קו. סיר איטי. בקערה קטנה שלבו את העגבניות, 3/4 כוס מים, בצל, מרק ותבלינים; יוצקים מעל עוף. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3-4 שעות או עד שמדחום קורא 170 מעלות צלזיוס.
מעבירים עוף לפלטת הגשה; שמור על חום.
מעבירים מיצי בישול לסיר קטן; מביאים לרתיחה.
שלב עמילן תירס ושאר המים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.