קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

העוף הדביק של אמא משנת 1972

העוף הדביק של אמא משנת 1972
העוף הדביק של אמא משנת 1972 נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 953 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו קטשופ, מים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת גזר (1972), האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא.

הוראות

1
לשפשף את העוף עם מלח שום מכל הצדדים. אפשר לנוח במשך 30 דקות עד 1 שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מקציפים את הביצים היטב בצלחת רדודה; מניחים את עמילן התירס בצלחת רדודה אחרת. טובלים כל חתיכת עוף לתוך ביצה מוכה רול בקורנפלור עד מצופה היטב. לנער את עודף קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
(קיבלר)(קיבלר)
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
3
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מבשלים את העוף, כמה חתיכות בכל פעם, עד הקרום הוא חום זהוב, על 5 דקות; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
מניחים את העוף לתבנית האפייה כך שהחתיכות נוגעות זו בזו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מערבבים יחד את הסוכר, חומץ, מים, קטשופ, רוטב סויה, ורוטב פלפל חריף בסיר על חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה והסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים את הרוטב על העוף, ציפוי ביסודיות עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
8
אופים את העוף ברוטב עד המיצים לרוץ ברור, צוף עם רוטב כל 10 דקות, במשך 40 עד 50 דקות. להפוך את החלקים על באמצע אפייה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה