קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

העוף המטוגן בתנור של פאט וג'ינה

העוף המטוגן בתנור של פאט וג'ינה
אם יש לכם פלפל קאיין, פירורי לחם panko, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו בתנור מטוגן עוף מטוגן-בתנור חריף עוף מטוגן הוא בטוח כדי לרצות את כל האורחים שלך, עוף מטוגן בתנור, ו עוף מטוגן בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מתאימים מגש גיליון עם מתלה חוט ולרסס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
3
בצלחת עוגה או קערה רדודה, לטאטא את הביצים, חרדל, דבש, רוטב חם, מלח ופלפל, לפי הטעם, יחד עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב חריףרוטב חריף
חרדלחרדל
דבשדבש
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את panko, מלח ופלפל, לפי הטעם, את הפפריקה, קאיין, ואבקת שום לצלחת עוגה אחרת, להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
פאנקו.פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
לדלות את העוף דרך התערובת הרטובה, ולאחר מכן את התערובת היבשה, ללטף את הלחם על כך שהוא שומר. מסדרים על מגש גיליון מתלה תיל מרופד, מוודא שיש מקום בשפע בין כל חתיכת עוף. תן לתרנגולת שפריץ של ספריי בישול הזית. זה יעזור חום פריך את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוף שלםעוף שלם
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
6
שים על המדף העליון של התנור ואופים עד שהעוף הוא זהוב ופריך. הטמפרטורה צריכה לרשום 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא בחלק העבה ביותר של העוף, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
מעבירים למגש הגשה ומגישים.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.