העוף המפורסם של יולנדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף המפורסם של יולנדה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, ביצה, אזובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף חמאה מפורסם, עוף מנגל המפורסם של סטייסי, ו כריכי עוף כמעט מפורסמים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק עד פירורי לחם למדוד על 1 3/4 כוסות.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף, עוף פאונד לעובי 1/2 אינץ באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מערבבים פירורי לחם, גבינה, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) במנה רדודה שנייה.
מערבבים חלב וביצה בצלחת רדודה שלישית, ערבוב עם מקצף. עבודה עם חזה 1 חצי בכל פעם, לדלות עוף בקמח, מתנער עודף. לטבול לתוך תערובת ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם, לחיצה על המעיל באופן שווה משני הצדדים.
מניחים עוף על צלחת גדולה. חזור על ההליך עם חצאי השד הנותרים, קמח, תערובת ביצה, תערובת פירורי לחם; לקרר במשך 30 דקות.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף 2 כפיות שמן זית, מתערבל מעיל.
הוסף 2 חצאים השד למחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. עוף עם מעיל קל עם ספריי בישול. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפיות שמן זית וחצאי השד הנותרים.
אופים ב 375 במשך 12 דקות או עד רשם מדחום 16
הערה יין: כפי מצב Manzones, זריקה של חומציות פירותי הוא כל צלחת עוף זה צריך. תוכלו למצוא אותו בשפע בניו זילנד סוביניון בלאן, כמו סטונלי סוביניון בלאן מרלבורו 2009 ($17), עם חומציות תוססת, citrusy וטעמים בהירים של פירות טרופיים. -- ג ' פרי לינדנמות