העוף של גנרל טסאו השני.
העוף השני של גנרל טסאו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם ירכיים עוף, בצל ירוק, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. . מתכונים דומים: העוף של גנרל טסאו השני., העוף של גנרל טסאו השני., ו Tsao Mi Fun (אטריות אורז מטוגנות טאיוואניות).
הוראות
מחממים 4 כוסות שמן צמחי בטיגון עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לנצח את הביצה בקערת ערבוב.
מוסיפים את קוביות העוף; מפזרים מלח, 1 כפית סוכר, ופלפל לבן; מערבבים היטב.
מערבבים בכוס 1 של קורנפלור קצת בכל פעם עד קוביות העוף מצופות היטב.
בקבוצות, בזהירות לזרוק את קוביות העוף לתוך השמן החם אחד אחד, בישול עד שהם הופכים חום זהוב ולהתחיל לצוף, על 3 דקות.
הסר את העוף ולאפשר להתקרר כמו שאתה מטגן את המנה הבאה. ברגע שכל העוף כבר מטוגן, refry העוף, החל עם אצווה כי בושל ראשון. לבשל עד העוף הופך חום זהוב עמוק, על 2 דקות יותר.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
חום 2 כפות שמן צמחי בווק או מחבת גדולה על חום גבוה. מערבבים את הבצל הירוק, שום, צ ' ילי שלם, וגלידת תפוזים. מבשלים ומערבבים דקה או שתיים עד השום הפך זהב ואת chiles להאיר.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר, זנגביל, מרק עוף, חומץ, רוטב סויה, שמן שומשום ושמן בוטנים; מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות.
ממיסים 2 כפיות של קורנפלור לתוך המים, ומערבבים לתוך הרוטב הרותח. חזור לרתיחה ומבשל עד הרוטב מתעבה והוא כבר לא מעונן מן קורנפלור, על 1 דקה. מערבבים את העוף לתוך הרוטב הרותח. מנמיכים את החום לנמוך ומבשלים כמה דקות עד שהעוף סופג חלק מהרוטב.