קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

העשב ספאצלה

העשב ספאצלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את ספאצלה העשב. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 61 סנט למנה מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם שמנת, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עשב עשב ותרד, עשב טרי קווארק ספאצלה, ו ספצל ברוטב שמנת עגבניות עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שלב את הקמח, 2 כפיות מלח, קורט פלפל ואגוז המוסקט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מקציפים את השמנת החמוצה, הסלצר, הביצים, עשבי התיבול והחרדל בקערה אחרת, ואז מערבבים לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מים מוגזיםמים מוגזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ממלאים קערה גדולה במי קרח. עובדים על המים המבעבעים, מניחים כ -1 כוס בצק במסננת ודוחפים את הבצק בעזרת מרית גומי. מבשלים את הספצל למשך 1 דקה לאחר שהם צפים אל פני השטח, ואז מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים למי הקרח. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר, והניח למים לחזור לרתיחה חשופה בין המנות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים את הכף, מורחים על תבנית עם נייר אפייה ומייבשים עם מגבות נייר. זורקים עם 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מחממים 2 כפות חמאה ו 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הגבירו את האש לגובה והוסיפו מחצית מהספצל בשכבה אחידה. מבשלים, ללא הפרעה, עד להזהבה בתחתית, כ -5 דקות. מנערים את התבנית ומשחררים את הספצל בעזרת מרית; ממשיכים לבשל עד לחימום, בערך 1 דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה, השמן והספצל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
צילום: קון פולוס