קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

הפאייה האולטימטיבית

הפאייה האולטימטיבית
ה-Ultimate Paellan היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-54 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 977 קלוריות. מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 44 מעריצים. זהו מתכון יקר לחובבי האוכל האירופי. אם יש לכם חוטי זעפרן, אורז קצר, חתיכות לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-30 דקות. עם ציון של 92%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: את הפאייה האולטימטיבית, פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), ומחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת פאייה גדולה או מחבת רדודה רחבה
ציוד שתשתמש בו
נקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפורריםנקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפוררים
3
מערבבים את הפפריקה והאורגנו בקערה קטנה. משפשפים את תערובת התבלינים על כל העוף ומשרים את העוף במשך שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
כמו גבינת הדגל של ביצ'ר,כמו גבינת הדגל של ביצ'ר,
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
6 פלפלים כתומים, קצוצים גס6 פלפלים כתומים, קצוצים גס
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
בצק פיצה לבן או מחיטה מלאהבצק פיצה לבן או מחיטה מלאה
4
מחממים שמן במחבת פאייה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו נקניק חם או מתוק, מארזים הוסרו, מפוררים1/2 קילו נקניק חם או מתוק, מארזים הוסרו, מפוררים
ציוד שתשתמש בו
נקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפורריםנקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפוררים
5
מטגנים את הצ'וריסו עד להשחמה, מוציאים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
6
מוסיפים את העוף עם העור כלפי מטה ומשחימים מכל הצדדים, הופכים עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מוסיפים מלח ופלפל גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
6 לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר6 לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר
8
מוציאים מהמחבת ושומרים.
ציוד שתשתמש בו
נקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפורריםנקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפוררים
9
באותה מחבת, מכינים סופריטו על ידי טיגון הבצל, השום והפטרוזיליה. מבשלים 2 או 3 דקות על אש בינונית. לאחר מכן, מוסיפים עגבניות ומבשלים עד שהתערובת מתקרמלת מעט והטעמים מתמזגים. מקפלים פנימה את האורז ומקפיצים לציפוי הגרגירים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחם לכל מטרהתערובת לחם לכל מטרה
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
3 כפות אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובש3 כפות אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובש
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובשאורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובש
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
נקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפורריםנקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפוררים
10
יוצקים מים ומבשלים במשך 10 דקות, מזיזים בעדינות את המחבת כך שהאורז יתבשל בצורה אחידה ויספג את הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבינת פרמזן מגולחת, לקישוט1/4 כוס גבינת פרמזן מגולחת, לקישוט
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
נקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפורריםנקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפוררים
11
מוסיפים עוף, צ'וריסו וזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
צ ' וריסוצ ' וריסו
זעפרןזעפרן
12
מוסיפים את הצדפות והשרימפס, תוחבים אותם לתוך האורז. לשרימפס ייקח בערך 8 דקות לבשל. תנו לפאייה לנער היטב ולתת לה להתבשל, ללא ערבוב, עד שהאורז אל דנטה, כ-15 דקות. במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול, כשהאורז ממלא את המחבת, מוסיפים את זנבות הלובסטר. כשהפאייה מבושלת והאורז נראה אוורירי ולח, הגבירו את האש ל-40 שניות עד שמריחים את טוסט האורז בתחתית, אז זה מושלם.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
פריכיות צדפות, כתוספתפריכיות צדפות, כתוספת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
סטולי ונילסטולי וניל
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
נקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפורריםנקניקיה חמה או מתוקה, מארזים הוסרו, מפוררים
13
מסירים מהאש ומניחים 5 דקות.
14
מקשטים באפונה, פטרוזיליה ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

טמפרניו, גרנאש ואלברינו הם הבחירות המובילות שלי לפאייה. כאשר משלבים יין עם מאכלים ספרדיים, מדוע שלא תפעל לפי הכלל 'מה שגדל ביחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלבריניו ליין לבן ועל גרנאצ'ן וטמפרניו לאדום. Casteller Cava Rosado עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קסטלר קאווה רוסדו
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמימיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.