הפסטו הפסיפי בגריל הליבוט
הפסטו הפסיפי בגריל הליבוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1540 קלוריות, 146 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה מושלם עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותביאו חלפיניו, מיץ ליים, סטייקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. נסו הפסטו הפסיפי בגריל הליבוט, הליבוט פסיפי בגריל עם קומפוט ריבס ותותים בלסמיים, ו האוקיינוס השקט הליבוט במרק תה ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat. במעבד מזון או בלנדר, לשלב את כוסברה, שום, גרידת לימון ומיץ, jalapeo, ורוטב סויה. להתמזג עד מעורב. עם מעבד או בלנדר פועל, בהדרגה לשפוך את השמן ואת התהליך עד מעובה.
מניחים את סטייקים דגים על מחבת מטלית משומנת.
מברשת העליון של כל סטייק עם הרוטב. מעיל את תפוחי האדמה עם רוטב שנותר; מקום במחבת broiler עם הדגים.לצלות כ -10 דקות, או עד פתיתי דגים עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.