הקוקטייל הרביעי ביולי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם טקילה, שנאפס אבטיח, סידוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 12%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הקוקטייל הרביעי ביולי, יותר מ -25 יום העצמאות, ו עוגת הגבינה של יום העצמאות.
הוראות
מערבבים את השנאפס ומיץ חמוציות בשייקר; יוצקים לתוך כוס מלאה בקרח.
מערבבים את פלפל jalapeno, פרוסות לימון וליים, טקילה, קורסאו כחול וסירופ פשוט (כדי להפוך את אצווה, להמיס סוכר בחלקים שווים מים חמים וצינה) בשייקר. לאט לאט מתח לתוך הזכוכית על השכבה האדומה.
מקשטים עם אבטיח, אם תרצה.