קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

הקיץ הוא כאן משולש ברי אפרסק פאי

הקיץ הוא כאן משולש ברי אפרסק פאי
הקיץ הוא כאן טריפל ברי אפרסק פאי דורש כ 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם אוכמניות, קמח, מאפה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: טריפל ברי קיץ סנגריה, קרמל אפרסק & קיץ ברי קניקרבוקר תהילה, ו מיושן אפרסק פאי.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' במחצית מהבצק ומברישים במחצית מחלבון הביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב את האפרסקים הפרוסים, התותים, האוכמניות והפטל בקערה גדולה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים יחד את הקמח, עמילן התירס, הסוכר החום, 1/2 כוס סוכר לבן, 2 כפיות קינמון ואגוז מוסקט. בעדינות לקפל את תערובת הקמח לתוך הפרי, נזהר לא למחוץ את פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
מעבירים את תערובת הפירות לצלחת הפאי המרופדת במאפה. המילוי ייערם גבוה אך יתבשל. נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
5
למעלה את העוגה מלא עם קרום הסריג או קרום העליון מלא (לחתוך חריצים דקורטיביים בקרום כדי לאפשר קיטור לברוח).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מברישים את הקרום העליון או הסריג עם יתרת החלבון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
מערבבים 1 כפית קינמון ו 1 כף סוכר ומפזרים את התערובת על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מניחים את הפשטידה על תבנית עם נייר אפייה כדי לתפוס טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים את הפשטידה עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע, 45 עד 60 דקות. מכבים את התנור ונותנים לפשטידה להתייצב למשך 30 דקות; מעבירים לרשת קירור. המילוי יהיה רופף אם מוגש חם, אך יתהדק כשהפשטידה תתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה