הקרבונדה א לה גוז של אמנות האכילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את האמנות של אכילת Carbonade à La Gueuze. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 697 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. אם יש לך צ'אק בשר, מלח ופלפל, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בקר carbonade, Carbonade Flamande (תבשיל בשר בלגי), ו נקי לאכול פלפלים ממולאים {נקי לאכול ארוחות מקפיא חלוקת ספר בישול} (מתכונים דומים).
הוראות
לייבש את הבשר במגבת נייר, ולחתוך אותו לחתיכות 2 על 2 אינץ ' בערך, הבא ככל האפשר את השברים בין השרירים. בסיר גדול, כבד עם מכסה, חום את הבשר היטב בשומן, עובד בקבוצות כדי לא לקרר את המחבת על ידי צפיפות—במשך 30 דקות או יותר. בעוד הבשר הוא בראונינג, קוצצים את הבצל בגסות.
הסר את הבשר השחום לצלחת חמה.
מעל חום בינוני, חום את הבצל בסיר, הוספת שומן יותר לפי הצורך, על 12 דקות.
מוסיפים את הקמח, מערבבים אותו עם השומן ומבשלים אותו במשך 1 דקה.
מוסיף את הבירה תוך ערבוב. להחזיר את הבשר לסיר, ולהוסיף את צרור עשבי תיבול, 1 כפית מלח, ו גרימת פלפל, ערבוב הכל ביחד. הבשר צריך להיות שקוע כמעט לחלוטין; אם לא, להוסיף עוד בירה (או מים, מרק או מלאי). מבשלים בבועה נמוכה מאוד, הצבת מפזר חום מתחת לסיר במידת הצורך והגדרת המכסה פתוחה פחות או יותר כדי לעזור לשלוט בטמפרטורה. מבשלים את הבשר עד שיפוד מחליק בקלות פנימה, במיוחד, החוצה-על 3 שעות.
הסר את הבשר ועל מחצית הבצל עם כפית מחוררת; להשליך את צרור עשב. בזהירות לרפרף את השומן מן הנוזל. מרתיחים אותו, אם יש צורך, כדי להפחית אותו עקביות של שמנת עשירה אבל נוזלית. להחזיר את הבשר והבצל לסיר, ולחמם אותם ביסודיות. לטעום, ולהוסיף מלח וקצת סוכר, לפי הצורך.