קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

הקרבונדה א לה גוז של אמנות האכילה

הקרבונדה א לה גוז של אמנות האכילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את האמנות של אכילת Carbonade à La Gueuze. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 697 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. אם יש לך צ'אק בשר, מלח ופלפל, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בקר carbonade, Carbonade Flamande (תבשיל בשר בלגי), ו נקי לאכול פלפלים ממולאים {נקי לאכול ארוחות מקפיא חלוקת ספר בישול} (מתכונים דומים).

הוראות

1
לייבש את הבשר במגבת נייר, ולחתוך אותו לחתיכות 2 על 2 אינץ ' בערך, הבא ככל האפשר את השברים בין השרירים. בסיר גדול, כבד עם מכסה, חום את הבשר היטב בשומן, עובד בקבוצות כדי לא לקרר את המחבת על ידי צפיפות—במשך 30 דקות או יותר. בעוד הבשר הוא בראונינג, קוצצים את הבצל בגסות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר את הבשר השחום לצלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מעל חום בינוני, חום את הבצל בסיר, הוספת שומן יותר לפי הצורך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הקמח, מערבבים אותו עם השומן ומבשלים אותו במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מוסיף את הבירה תוך ערבוב. להחזיר את הבשר לסיר, ולהוסיף את צרור עשבי תיבול, 1 כפית מלח, ו גרימת פלפל, ערבוב הכל ביחד. הבשר צריך להיות שקוע כמעט לחלוטין; אם לא, להוסיף עוד בירה (או מים, מרק או מלאי). מבשלים בבועה נמוכה מאוד, הצבת מפזר חום מתחת לסיר במידת הצורך והגדרת המכסה פתוחה פחות או יותר כדי לעזור לשלוט בטמפרטורה. מבשלים את הבשר עד שיפוד מחליק בקלות פנימה, במיוחד, החוצה-על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר את הבשר ועל מחצית הבצל עם כפית מחוררת; להשליך את צרור עשב. בזהירות לרפרף את השומן מן הנוזל. מרתיחים אותו, אם יש צורך, כדי להפחית אותו עקביות של שמנת עשירה אבל נוזלית. להחזיר את הבשר והבצל לסיר, ולחמם אותם ביסודיות. לטעום, ולהוסיף מלח וקצת סוכר, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר