הרבי חתך את רוסטי.
הרבי חתך את הרואסטיס 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap יש 42 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 4 אוהדים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו ¼kg תפוחי אדמה floury, עלי דפנה, ענפי טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 2%. Roasties דל שומן, Roasties עם שום & עירית, ו ביצי לימון ואורגנו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה וחום תנור 200C / מאוורר 180C / גז
חותכים את תפוחי האדמה לחצאים או רבעים בהתאם לגודלם. עצה למחבת, לאפשר את החום לחזור למעלה, ואז להרתיח במשך 6-10 דקות עד רק מתחיל להתרכך סביב הקצוות.
מסננים במסננת וחוזרים למחבת. עם המכסה על, לנער את תפוחי האדמה עד הקצוות להתפתל.
השאר את תפוחי האדמה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לחתוך חצי מהחתיכות פעם אחת עם סכין קטנה ודברים לסירוגין עם מפרץ או טימין.
מחממים את החמאה והשמן במחבת צלייה גדולה בתנור או בכיריים עד שהחמאה הופכת לזהובה. בזהירות להטות את תפוחי האדמה בעדינות להפוך את השומן (מלקחיים הם הטובים ביותר עבור זה).
מפזרים מלח ים ופלפל שחור לטעום ולצלות במשך 1-1 שעות עד פריך וזהב, פונה באמצע.