הרוטב הטוב ביותר אי פעם
הרוטב הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 760 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-127 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, יין, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב כפרי (רוטב שמנת), ו רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את טורקיה מן המחבת קלייה ולהניח בצד לנוח. השאירו את הטפטוף מתורכיה במחבת והניחו את המחבת הצלייה על אש בינונית.
מוסיפים את המרק והיין בו זמנית.
להקציף לשלב, גירוד התחתון של המחבת עד שכל החתיכות להשתחרר. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות כדי להפחית את התערובת מעט.
להעביר את הנוזל למפריד שומן ולתת לשבת במשך 5 דקות כדי לאפשר שומן להפריד. חזור 2/3 ל 3/4 כוס השומן למחבת הצלייה ולמקם מעל חום בינוני גבוה. זרוק כל שומן שנותר.
מוסיפים את הקמח ומקציפים לשלב. לבשל, לטאטא ברציפות, עד התערובת מתחילה להתעבות ולהיות חלקה, כ 2 עד 3 דקות. ברגע שזה קורה, בהדרגה להוסיף את הנוזל בחזרה למחבת לטאטא עד חלקה הגעת העקביות הרצויה שלך, כ 5 עד 6 דקות. זכור, הרוטב שלך צריך להיות דק מעט במחבת כפי שהוא יתעבה ברגע שאתה משרת אותו.
מוסיפים את עשבי תיבול מקציפים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
התחילו להפשיר את תרנגול ההודו במקרר או בצידנית שנשמרה ב-38 מעלות פ.
מערבבים את מלאי הירקות, מלח, סוכר חום, פלפל, גרגרי יער allspice, וג ' ינג ' ר מסוכר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים מדי פעם כדי לפזר מוצקים ולהביא לרתיחה. לאחר מכן הסר את המלח מהחום, קר לטמפרטורת החדר, ומקרר.
שלב את המלח, מים וקרח בדלי 5 ליטר.
מניחים את טורקיה מופשר (עם קרביים הוסרו) השד בצד למטה במי מלח. במידת הצורך, לשקול את הציפור כדי להבטיח שהוא שקוע לחלוטין, כיסוי, להכניס למקרר או להגדיר באזור מגניב במשך 8 עד 16 שעות, הפיכת הציפור פעם אחת חצי דרך דרך דרך brining.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
הסר את הציפור מן המלח ולשטוף בפנים ובחוץ עם מים קרים. זרוק את המלח.
מניחים את הציפור על מתלה צלייה בתוך מחבת חצי גיליון להתייבש עם מגבות נייר.
שלב את התפוח, בצל, מקל קינמון, ו 1 כוס מים צלחת בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות.
הוסף ארומטיים ספוגים לחלל טורקיה יחד עם רוזמרין ומרווה. הכנס את הכנפיים מתחת לציפור וצפה את העור בנדיבות בשמן קנולה.
צולים את ההודו ברמה הנמוכה ביותר של התנור ב 500 מעלות f. במשך 30 דקות. הכנס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של השד ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. הגדר את האזעקה מדחום (אם זמין) ל 151 מעלות f. ציפור 14 עד 16 פאונד צריך לדרוש סך של 2 עד 2 1/2 שעות של קלייה.
תן לתרנגול ההודו לנוח לפחות 15 דקות לפני גילוף.