הרוטב הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 760 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-127 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, יין, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב כפרי (רוטב שמנת), ו רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את טורקיה מן המחבת קלייה ולהניח בצד לנוח. השאירו את הטפטוף מתורכיה במחבת והניחו את המחבת הצלייה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
מוסיפים את המרק והיין בו זמנית.
מרכיבים שתצטרך
מרק
יין
4
להקציף לשלב, גירוד התחתון של המחבת עד שכל החתיכות להשתחרר. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות כדי להפחית את התערובת מעט.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
5
להעביר את הנוזל למפריד שומן ולתת לשבת במשך 5 דקות כדי לאפשר שומן להפריד. חזור 2/3 ל 3/4 כוס השומן למחבת הצלייה ולמקם מעל חום בינוני גבוה. זרוק כל שומן שנותר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
6
מוסיפים את הקמח ומקציפים לשלב. לבשל, לטאטא ברציפות, עד התערובת מתחילה להתעבות ולהיות חלקה, כ 2 עד 3 דקות. ברגע שזה קורה, בהדרגה להוסיף את הנוזל בחזרה למחבת לטאטא עד חלקה הגעת העקביות הרצויה שלך, כ 5 עד 6 דקות. זכור, הרוטב שלך צריך להיות דק מעט במחבת כפי שהוא יתעבה ברגע שאתה משרת אותו.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
7
מוסיפים את עשבי תיבול מקציפים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
התחילו להפשיר את תרנגול ההודו במקרר או בצידנית שנשמרה ב-38 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותר
טורקיה כולה
2
מערבבים את מלאי הירקות, מלח, סוכר חום, פלפל, גרגרי יער allspice, וג ' ינג ' ר מסוכר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים מדי פעם כדי לפזר מוצקים ולהביא לרתיחה. לאחר מכן הסר את המלח מהחום, קר לטמפרטורת החדר, ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspice
מלאי ירקות
זנגביל מסוכר
סוכר חום
פלפל
מלח
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
1
שלב את המלח, מים וקרח בדלי 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מלח
מים
קרח
2
מניחים את טורקיה מופשר (עם קרביים הוסרו) השד בצד למטה במי מלח. במידת הצורך, לשקול את הציפור כדי להבטיח שהוא שקוע לחלוטין, כיסוי, להכניס למקרר או להגדיר באזור מגניב במשך 8 עד 16 שעות, הפיכת הציפור פעם אחת חצי דרך דרך דרך brining.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מלח
3
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר את הציפור מן המלח ולשטוף בפנים ובחוץ עם מים קרים. זרוק את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
מים
5
מניחים את הציפור על מתלה צלייה בתוך מחבת חצי גיליון להתייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
6
שלב את התפוח, בצל, מקל קינמון, ו 1 כוס מים צלחת בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
תפוח
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
7
הוסף ארומטיים ספוגים לחלל טורקיה יחד עם רוזמרין ומרווה. הכנס את הכנפיים מתחת לציפור וצפה את העור בנדיבות בשמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
רוזמרין
טורקיה כולה
כנפי עוף
מרווה
8
צולים את ההודו ברמה הנמוכה ביותר של התנור ב 500 מעלות f. במשך 30 דקות. הכנס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של השד ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. הגדר את האזעקה מדחום (אם זמין) ל 151 מעלות f. ציפור 14 עד 16 פאונד צריך לדרוש סך של 2 עד 2 1/2 שעות של קלייה.