זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לכם chervil, שמיר עשב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . השום-הרב אדום סנאפר, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו סנאפר אדום ממולא עשב דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
כפית מיץ לימון על שני הצדדים של פילה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2
מערבבים את קליפת לימון ותבלינים; מפזרים מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
למרקם חלק וניתן למריחה
3
אם צולה את הדגים, מתלה מעיל גריל עם תרסיס בישול nonstick לפני תחילת הגריל. דג גריל, חשוף, מעל חום בינוני או צלייה 4-6 ב. מהחום במשך 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.