אם יש לך חומץ אורז מתובל, כוסברה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלמון פריך עם סלט תפוחי אדמה-דונה היי # 4 / המטבח של סימון, מטבח פיצה קליפורניה קצוץ סלט עם ויניגרט Herbed, ו סלמון מזוגג מייפל-סויה (מטבח הבדיקה של אמריקה).
הוראות
1
עבור סלמון אידיוט:.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מערבבים את כל החומרים רטובים jerk תיבול (שום דרך שמן בוטנים) בקערה של מעבד מזון. תהליך עד תערובת הופך משחה.לשפשף הדבק אידיוט על כל הצדדים של פילה סלמון. אפשר סלמון שפשף לעמוד במקרר במשך 1 שעה (לפחות 30 דקות אם אתה קצר בזמן). לשטוף את קערת מעבד מזון ולהניח בצד כדי להשתמש עבור ויניגרט.לאחר הסלמון מוכן לבשל, לחבר את הגריל פורמן שלך ולהגדיר אותו 300 מעלות F. כאשר הגריל מחומם לטמפרטורה, קל לרסס את צלחות הגריל עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerk
מיונז, ועוד, לפי הצורך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ויניגרט
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
צרור תרד טרי (בערך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את פילה סלמון על הגריל, לסגור את המכסה, ולהגדיר טיימר במשך 8 דקות. ברגע סלמון מבושל, להסיר מן הגריל.FOR TROPICAL VINAIGRETTE:.בעוד סלמון הוא marinating, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים עבור ויניגרט טרופית (מנגו דרך חרדל דבש) בקערה של מעבד המזון. בעוד המעבד פועל, רסס בשמן זית עד משולב באופן מלא. עצור מעבד ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.עבור סלט האי:.לזרוק את כל מרכיבי סלט למעט אגוזי קשיו יחד.אסיפה סופית:.מחלקים סלט זרק לתוך 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורך
חרדל דבש
ויניגרט
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
קשיו
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
ערמוני מים, משולבים
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4
מפזרים קשיו על כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים כמות רצויה של ויניגרט על כל סלט, ולאחר מכן עם חתיכת סלמון מבושל. אם תרצה, לטפטף יותר רוטב על הסלמון, או לחתוך סלמון לחתיכות ולזרוק אותו לסלט.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.