התפרצויות קינמון בסגנון מאפייה
מאפייה בסגנון קינמון התפרצויות נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: מאפינס קינמון פקאן בסגנון מאפייה, עוגיות דלעת רכות בסגנון מאפייה עם חמאה מייפל קינמון, ו מאפינס דלעת בסגנון מאפייה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים 1 1/2 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר מגורען, מלח ושמרים.
מוסיפים מים חמים, 3 כפות חמאה וביצה. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
על משטח מקומח קלות, ללוש בצק על 5 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי. גריז קערה בינונית עם קיצור או ספריי בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; לתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד כפול בגודל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
גריז 12 כוסות מאפין בגודל רגיל, 2 3/4x1 1/4 אינץ', עם ספריי קיצור או בישול. בקערה קטנה, מערבבים 1/2 כוס סוכר מגורען ואת הקינמון. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים. צבוט כל חתיכה לתוך 6 כדורים קטנים.
מגלגלים כדורים בחמאה מומסת, ואז מתגלגלים בקינמון-סוכר.
מניחים 5 כדורים בכל כוס מאפין; העליון עם כדור 1 במרכז. לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; לתת לעלות במקום חם 30 עד 45 דקות או עד כפול בגודל.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות; להסיר מחבת כדי מתלה קירור (מתלה מקום על נייר שעווה כדי לתפוס זיגוג מטפטף). בקערה קטנה, מערבבים זיגוג מרכיבים עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.