קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

ואל קמוניקה קאסון

ואל קמוניקה קאסון
אם יש לכם גבינת פרמזן, תפוחי אדמה, chard שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
תכין את בצק הפסטה. לנפות את הקמח לתוך תלולית על הדלפק ולעשות באר במרכז. לשבור את הביצים לתוך הבאר ולהוסיף את השמן וקמצוץ של מלח. ללוש בצק רך, לעצב לכדור, לכסות עם מגבת צלחת נקייה, ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, לעשות את המילוי. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים מומלחים קלות במשך 15-20 דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז ומחית. מבשלים את עלי סלק במספיק מים רותחים כדי לכסות במשך 5-10 דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים, לסחוט את הנוזל העודף, וקוצצים. ממיסים את החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את השום והפטרוזיליה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הכרישה ואת הנקניק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את המחבת מהחום ולתת להתקרר.
8
מערבבים את תערובת הנקניקיות, פירה, צ ' ארד, פירורי לחם, פרמזן וביצה בקערה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
מרדדים את הבצק על הדלפק מקומח קלות לתוך גיליון דק.
מרכיבים שתצטרך
10
חותכים מלבנים על 3 1/4 x 6 1/4 אינץ'. שים ערימה של מילוי על כל אחד, לגלגל את הבצק למעלה, ולחץ על הקצוות היטב כדי לאטום, ואז בעדינות להתכופף לצורת פרסה. מבשלים את casônsèi בשפע של מים רותחים מומלחים במשך 5 דקות עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
11
מסננים, מעבירים למנה חמה, שופכים עליהם את החמאה המומסת ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
12
מגישים באופן מיידי.
13
מכפית הכסף: פסטה. © 2009 Phaidon Press Limited. Published in The United States Of America by Phaidon Press Limited.
מרכיבים שתצטרך