קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

ואסילופיטה

ואסילופיטה
וסילופיטן הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 536 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, חלב חם, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. הציון הזה די טוב. נסו ואסילופיטה, לחם ראש השנה / וסילופיטה, ו וסילופיטה-עוגת השנה החדשה של בזיליקום הקדוש היווני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים יחד 1/2 כוס חלב, שמרים ו 1/2 כוס קמח. לכסות ולתת לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים 6 כוסות קמח בקערה גדולה. יוצרים באר במרכז ומוסיפים תוכן של קערה קטנה, מלח, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, 3/4 כוס חמאה מומסת, 3 ביצים ו -2 כוסות חלב.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב ליצירת בצק סמיך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
גורפים את הבצק לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 8 על 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מברישים בצק בחמאה מומסת, מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלת גודלו, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
6
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
כאשר הבצק עלה, הכנס מטבע כסף נקי לתוך הכיכר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
מברישים בצק בביצה טרופה ומפזרים שקדים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
בצקבצק
ביצהביצה
9
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור