ואסילופיטה
וסילופיטן הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 536 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, חלב חם, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. הציון הזה די טוב. נסו ואסילופיטה, לחם ראש השנה / וסילופיטה, ו וסילופיטה-עוגת השנה החדשה של בזיליקום הקדוש היווני עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים יחד 1/2 כוס חלב, שמרים ו 1/2 כוס קמח. לכסות ולתת לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מניחים 6 כוסות קמח בקערה גדולה. יוצרים באר במרכז ומוסיפים תוכן של קערה קטנה, מלח, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, 3/4 כוס חמאה מומסת, 3 ביצים ו -2 כוסות חלב.
מערבבים היטב ליצירת בצק סמיך.
גורפים את הבצק לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 8 על 8 אינץ'.
מברישים בצק בחמאה מומסת, מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלת גודלו, כ-30 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
כאשר הבצק עלה, הכנס מטבע כסף נקי לתוך הכיכר.
מברישים בצק בביצה טרופה ומפזרים שקדים קצוצים.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ -40 דקות.