וואו אותם עוגת טמל
, המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך חלבוני ביצה, כוסברה טחון, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., פשטידת טמל, ו עוגת טמלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר כבד או לא דביק.
מוסיפים את הבצל והשום, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך כ -10 דקות.
מוסיפים את הכמון, כוסברה, אורגנו,מספיק מים כדי למנוע דבק, ואת הגזר, לכסות, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הפלפלים, קישואים וצ ' ילה, מכסים ומבשלים עוד 5 דקות.מערבבים את העגבניות והשעועית, מכסים ומבשלים במשך 5 עד 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.מחממים התנור ל 400*.הכן 2 qt. תבשיל קדרה לא מגיב עם ספריי בישול או ציפוי קל מאוד של שמן.
מורחים את תערובת שעועית הירקות בתחתית המנה.אם אתה משתמש בגבינת צ ' דר, מפזרים אותו באופן שווה על גבי.הגדר aside.In קערת ערבוב, לשלב ביסודיות את קמח התירס, קמח, מלח, אבקת אפייה, ואפייה soda.In קערה נפרדת, להכות חלבונים ביצה עד תחילת השיא, ולאחר מכן בעדינות לערבב בחמאה, ושמן.בעדינות לקפל את החומרים הרטובים לתוך יבש, ערבוב, רק עד מעורב.
יוצקים את הבלילה ישירות על גבי תערובת ירקות שעועית, לחיצה על זה קצת עם מרית.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד העליון הוא זהב וסכין מוכנס לתוך הציפוי יוצא נקי.
מקשטים עם בצל ירוק טחון, כוסברה קצוצה, ואם תרצו, שמנת חמוצה ללא שומן.תהנו!