קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

וולינגטון בקר גבינה כחולה וקרס עם עגבניות צלויות, תפוחי אדמה פטרוזיליה-שמיר וחניתות ברוקוליני

וולינגטון בקר גבינה כחולה וקרס עם עגבניות צלויות, תפוחי אדמה פטרוזיליה-שמיר וחניתות ברוקוליני
וולינגטון גבינה כחולה וקרסס בקר עם עגבניות צלויות, תפוחי אדמה פטרוזיליה-שמיר וחניתות ברוקוליני עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 64 גרם שומן ובסך הכל 1014 קלוריות . , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 16 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח ופלפל, בצק עלים, גרגיר נחלים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון של 87% , המנה הזו מדהימה. פילה סלמון שקדים עם ברוקולי צלוי , ברוקולי עטוף פרושוטו עם פריכיות בזיליקום ופילאף ברוקוליני קינואה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-425 מעלות F. מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גרגיר הנחליםצרור גרגיר הנחלים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שמים את תפוחי האדמה בסיר רוטב ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ממליחים את המים ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בינתיים מייבשים את הבשר ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מטפטפים מעט שמן למחבת בינונית ומנגבים אותה עם מגבת נייר מקופלת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבקר ומשחימים על אש בינונית, עד שהוא הופך לחום אדמדם עמוק, כ-3 דקות. הופכים את הבקר ומשחימים כ-2 דקות נוספות. מכבים את האש, ואז מוציאים את הבשר לצלחת ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מפזרים קמח על משטח העבודה ומרדדים מעט את הבצק, ואז חותכים ל-4 חלקים. עורמים מעט גרגיר נחלים על כל חתיכת בצק, מעליהם פירורי גבינה וקצת בשר. עוטפים את הבצק סביב המילוי וחותכים פתח קטן בחלק העליון של כל חבילה. מכסים תבנית בנייר אפייה בנייר אפייה, מסדרים את החבילות על תבנית האפייה ומברישים אותן בשטיפת הביצים, בעזרת מברשת בצק.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
אופים עד להזהבה עמוקה, כ-12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ונותנים לחבילות לנוח.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בזמן שהחבילות נאפות, מביאים כמה סנטימטרים של מים, במחבת בעלת צד עמוק, לרתיחה על אש בינונית עבור הברוקוליני.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
שים את הפטם על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מסדרים את העגבניות על נייר אפייה קטן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. זורקים את פירורי הקרוטון עם מחצית מהפטרוזיליה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מפזרים את הפירורים על העגבניות ומזלפים כף שמן זית כתית מעולה. כשהברילר חם, מכניסים את העגבניות למרכז התנור וצולים עד שהם מבעבעים והפירורים שחומים, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
ממליחים את המים הרותחים ומוסיפים את חניתות הברוקוליני. מבשלים 3 עד 4 דקות, ואז מסננים.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר החם עם החמאה, השמיר ושאר הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
הגישו כל חבילת בקר על צלחות עם חצי עגבנייה צלייה, כמה תפוחי אדמה וכמה חניתות של ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות