וולינגטון בקר גבינה כחולה וקרס עם עגבניות צלויות, תפוחי אדמה פטרוזיליה-שמיר וחניתות ברוקוליני
וולינגטון גבינה כחולה וקרסס בקר עם עגבניות צלויות, תפוחי אדמה פטרוזיליה-שמיר וחניתות ברוקוליני עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 64 גרם שומן ובסך הכל 1014 קלוריות . , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 16 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח ופלפל, בצק עלים, גרגיר נחלים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון של 87% , המנה הזו מדהימה. פילה סלמון שקדים עם ברוקולי צלוי , ברוקולי עטוף פרושוטו עם פריכיות בזיליקום ופילאף ברוקוליני קינואה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-425 מעלות F. מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני-גבוה.
שמים את תפוחי האדמה בסיר רוטב ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ממליחים את המים ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים.
בינתיים מייבשים את הבשר ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מטפטפים מעט שמן למחבת בינונית ומנגבים אותה עם מגבת נייר מקופלת.
מוסיפים את הבקר ומשחימים על אש בינונית, עד שהוא הופך לחום אדמדם עמוק, כ-3 דקות. הופכים את הבקר ומשחימים כ-2 דקות נוספות. מכבים את האש, ואז מוציאים את הבשר לצלחת ושומרים.
מפזרים קמח על משטח העבודה ומרדדים מעט את הבצק, ואז חותכים ל-4 חלקים. עורמים מעט גרגיר נחלים על כל חתיכת בצק, מעליהם פירורי גבינה וקצת בשר. עוטפים את הבצק סביב המילוי וחותכים פתח קטן בחלק העליון של כל חבילה. מכסים תבנית בנייר אפייה בנייר אפייה, מסדרים את החבילות על תבנית האפייה ומברישים אותן בשטיפת הביצים, בעזרת מברשת בצק.
אופים עד להזהבה עמוקה, כ-12 דקות.
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ונותנים לחבילות לנוח.
בזמן שהחבילות נאפות, מביאים כמה סנטימטרים של מים, במחבת בעלת צד עמוק, לרתיחה על אש בינונית עבור הברוקוליני.
מסדרים את העגבניות על נייר אפייה קטן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. זורקים את פירורי הקרוטון עם מחצית מהפטרוזיליה בקערה קטנה.
מפזרים את הפירורים על העגבניות ומזלפים כף שמן זית כתית מעולה. כשהברילר חם, מכניסים את העגבניות למרכז התנור וצולים עד שהם מבעבעים והפירורים שחומים, כ-3 עד 4 דקות.
ממליחים את המים הרותחים ומוסיפים את חניתות הברוקוליני. מבשלים 3 עד 4 דקות, ואז מסננים.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר החם עם החמאה, השמיר ושאר הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומערבבים לאיחוד.
הגישו כל חבילת בקר על צלחות עם חצי עגבנייה צלייה, כמה תפוחי אדמה וכמה חניתות של ברוקולי.