ווסייל
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ווסייל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. 430 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרגרי פלפל אנגלי, תפוחי פוג'י, ג' ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. נסו ווסייל, ווסייל, ו ווסייל עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מכניסים את התפוחים לתבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 על 8 אינץ'. כף את הסוכר החום למרכז כל תפוח, וחלק את הסוכר באופן שווה ביניהם.
יוצקים את המים לתחתית המנה ואופים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
יוצקים את האייל והמדיירה לסיר איטי גדול.
מכניסים את הציפורן, הפלפל האנגלי והקינמון לשקית מוסלין קטנה או בד גבינה, קשורים בחוט מטבח, ומוסיפים לסיר האיטי יחד עם הג ' ינג ' ר ואגוז המוסקט. הגדר את סיר איטי לחום בינוני ולהביא את התערובת לפחות 120 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את החלבונים לקערה בינונית ובעזרת מערבל ידני מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מכניסים את החלמונים לקערה נפרדת ומקציפים עד שהם מוארים בצבע ומקציפים, כ -2 דקות.
מוסיפים את החלבונים לחלמונים ובעזרת מערבל הידיים מקציפים, רק עד לאיחוד. מוסיפים לאט לאט 4 עד 6 אונקיות מתערובת האלכוהול מהכיריים האיטיות לתערובת הביצים, ומקציפים עם מערבל הידיים במהירות נמוכה. מחזירים את התערובת הזו לסיר האיטי ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים את התפוחים והנוזל מתבנית האפייה לווסייל ומערבבים לאיחוד. מצקת לכוסות ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו קולדה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.