וופל שוקולד
אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : וופל::: וופל תפוח מסוכר, עוגיות וופל שוקולד, ו עוגיות וופל שוקולד.
הוראות
מחממים וופל על פי הוראות היצרן.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה אחרת לנצח יחד את הביצים חמאה מומסת וניל, ולאחר מכן להוסיף את חלב החמאה.
מוסיפים את החומרים הרטובים לייבוש ומערבבים בשוקולד צ ' יפס רק עד לשלב. אפשר לנוח במשך 5 דקות.
מצקת את הכמות המומלצת של הבלילה ואפל על מרכז הברזל. סגור את ראש הברזל ומבשל עד הוופל הוא פריך משני הצדדים והוא מוסר בקלות מברזל.
מגישים מיד או להתחמם בתנור 200 מעלות F עד מוכן לשרת.