אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : וופל::: וופל תפוח מסוכר, עוגיות וופל שוקולד, ו עוגיות וופל שוקולד.
הוראות
1
מחממים וופל על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
2
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה אחרת לנצח יחד את הביצים חמאה מומסת וניל, ולאחר מכן להוסיף את חלב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את החומרים הרטובים לייבוש ומערבבים בשוקולד צ ' יפס רק עד לשלב. אפשר לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
4
מצקת את הכמות המומלצת של הבלילה ואפל על מרכז הברזל. סגור את ראש הברזל ומבשל עד הוופל הוא פריך משני הצדדים והוא מוסר בקלות מברזל.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מגישים מיד או להתחמם בתנור 200 מעלות F עד מוכן לשרת.