הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל, זנגביל טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: וופל בחמאה פריך עם תותים קלויים, וופלים עם תותים טריים, ו וופלים עם תותים טריים.
הוראות
1
Preheat 8 אינץ ' מרובע וופל ברזל nonstick. מחממים התנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם אבקת האפייה, 1 כף סוכר מגורען והמלח. בקערה בינונית, לטאטא את הביצה עם חלב חמאה וחמאה. בהדרגה מערבבים את החומרים הרטובים לתוך תערובת הקמח; הבלילה תהיה גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים חצי הבלילה לתוך הוופל ואופים עד השחמה, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מעבירים את הוופל לתנור כדי להתחמם. חזור עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בקערה, לזרוק את התותים עם 2 כפיות הנותרים של סוכר מגורען. בקערה קטנה, לטאטא את השמנת החמוצה עם סוכר חום וג ' ינג ' ר.