קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

וופלים זנגוויל

וופלים זנגוויל
צריך ארוחת בוקר צמחונית? וופלים זנגוויל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-9 ומחירו 40 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 212 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. ראש לחנות לאסוף חלמונים, קמח, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו וופלים זנגוויל, וופלים זנגוויל, ו וופלים זנגוויל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערה בינונית; מערבבים עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלב חלב חמאה ו -5 המרכיבים הבאים (דרך רסק תפוחים) בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח, תוך ערבוב רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה ג ' ינג ' ר מגובש.מקציפים חלבונים עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות הטופס. מקפלים בעדינות חלבוני ביצה לבלילה.מצפים מגהץ וופל בתרסיס בישול ומחממים מראש. כפית על 1/3 כוס הבלילה לכל 4-אינץ ופל על חם ופל ברזל, מתפשט הבלילה באופן שווה לקצוות. מבשלים 5 דקות או עד שהאידוי נעצר, וחוזרים על התהליך עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות