וופלים זנגוויל
צריך ארוחת בוקר צמחונית? וופלים זנגוויל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-9 ומחירו 40 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 212 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. ראש לחנות לאסוף חלמונים, קמח, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו וופלים זנגוויל, וופלים זנגוויל, ו וופלים זנגוויל (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערה בינונית; מערבבים עם מטרפה.
שלב חלב חמאה ו -5 המרכיבים הבאים (דרך רסק תפוחים) בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח, תוך ערבוב רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה ג ' ינג ' ר מגובש.מקציפים חלבונים עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות הטופס. מקפלים בעדינות חלבוני ביצה לבלילה.מצפים מגהץ וופל בתרסיס בישול ומחממים מראש. כפית על 1/3 כוס הבלילה לכל 4-אינץ ופל על חם ופל ברזל, מתפשט הבלילה באופן שווה לקצוות. מבשלים 5 דקות או עד שהאידוי נעצר, וחוזרים על התהליך עם הבלילה שנותרה.