וופלים מלוחים עם בייקון ברוטב בצל
וופלים מלוחים עם בייקון ורוטב בצל הם אולי ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם ביצים, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אפיפיות בנגקוק מלוחות עם רוטב טבילה, בצל טבעת עקף המבורגרים בייקון מנגל, ו וופל תירס מתובל עם רוטב חמאת מייפל חריף.
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, כ 5 דקות לכל צד.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. להתפורר פעם מקורר.
מחממים תנור ל-200 מעלות F (95 מעלות C)כדי לחמם את הוופלים המוגמרים. מחממים ברזל וופל ומעיל קלות עם ספריי בישול.
מערבבים את הקמח הרב-תכליתי, קמח מחיטה מלאה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, רוזמרין, בזיליקום, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה.
לטאטא את החלב, ביצים, חמאה, חרדל דיז ' ון יחד בקערה קטנה.
יוצקים את התערובת הרטובה לתוך התערובת היבשה ומערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים על 1/3 גביע הבלילה לתוך כל ריבוע של ברזל הוופל שחומם מראש; לבשל עד הזהב, 3 עד 4 דקות. שמור ואפלים מוכנים בתנור שחומם מראש עד שכולם מבושלים.
מערבבים את השמנת החמוצה, הסוכר והבצל יחד בקערה קטנה.
לטפטף את רוטב הבצל באופן שווה על הוופלים החמים.
מפזרים בייקון מתפורר על הוופלים כדי לשרת.